Karı-Koca Eroin Parası İçin Çocukların Küpesini Gasp Etti - Son Dakika
3.Sayfa

Karı-Koca Eroin Parası İçin Çocukların Küpesini Gasp Etti

Adana'da uyuşturucu alabilmek için çocukları "Bakkaldan şeker ve çikolata alacağım" diyerek kandırıp küpelerini gasp ettiği ileri sürülen karı-koca yakalandı.

07.12.2016 10:17  Güncelleme: 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi'nde 6 aile, sokakta oynayan 3 ile 6 yaşlarındaki çocuklarının küpelerinin çalındığını belirterek polise şikayette bulundu.

POLİSTEN TEBDİLİ KIYAFET

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, mahallede tebdili kıyafetle önlem aldı. Bu sırada Yunus ve Tülay G. çifti, 6 yaşındaki M.B.'yi "Bakkala gidelim, sana şeker ve çikolata alalım" diyerek kandırıp kimsenin olmadığı bir yerde küpesini gasp etti.

ÇALDIKLARI KÜPE İLE YAKALANDILAR

Olay yerinde bulunan polis, çocuğun ailesinin ihbarı üzerine hemen harekete geçerek, çifti çaldıkları küpe ile birlikte kısa sürede yakaladı. Gözaltındaki sorgusunda "Uyuşturucu parası bulabilmek için bu yolu seçtim" diyen Yunus G. çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

"EŞİM ZORLADI" DEDİ, SERBEST KALDI

İfadesinde "Eşim beni bu işe zorladı" diyen 2 yaşında bir erkek çocuk annesi Tülay G. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Çiftin çaldıkları küpeleri bir kuyumcuda çocuklarıyla birlikte satması ise kameralar tarafından görüntülendi.

Karı-Koca Eroin Parası İçin Çocukların Küpesini Gasp Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Karı-Koca Eroin Parası İçin Çocukların Küpesini Gasp Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement