Karı-koca Hırsızlar Çaldıkları Altınları Satmak İsterken Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Karı-koca Hırsızlar Çaldıkları Altınları Satmak İsterken Yakalandı

Karı-koca Hırsızlar Çaldıkları Altınları Satmak İsterken Yakalandı

Gebze’de bir eve girip bol miktarda ziynet eşyası çalan karı koca iki hırsız, çaldıkları eşyaları kuyumcuda satmak isterken yakalandı.

14.11.2015 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gebze'de bir eve girip bol miktarda ziynet eşyası çalan karı koca iki hırsız, çaldıkları eşyaları kuyumcuda satmak isterken yakalandı.

Kocaeli'nin Gebze İlçesi Tatlıkuyu Mahallesi 1330 sokakta bulunan bir eve dün gece giren iki hırsız, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri tarafından İstanbul Sultançiftliği'nde yakalandı. Edinilen bilgi ve iddialara göre, karı koca oldukları öğrenilen Murat C. (19) ve Dilek C. (19), dün gece Gebze Tatlıkuyu Mahallesi'nde bulunan dubleks bir eve girerek piyasa değeri toplamda 63 bin TL olan çok sayıda ziynet eşyasını çalarak kaçtı. Hırsızlık sonrasında ev sahibi Yılmaz Sülün hemen emniyet güçlerine haber verdi. Eve gelen polis ekipleri evin bulunduğu yerdeki kameraları inceledi. İncelemenin ardından soyguncular çaldıkları ziynet eşyalarını İstanbul Sultançiftliği'nde bulunan bir kuyumcuya satmak isterken kıskıvrak yakalandı.

Yakalanan hırsızlar adliyeye sevk edildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karı-koca Hırsızlar Çaldıkları Altınları Satmak İsterken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement