Karısı Richard Keys'e Kendisini Aldattığı İçin Boşanma Davası Açtı - Son Dakika
Dünya

Karısı Richard Keys'e Kendisini Aldattığı İçin Boşanma Davası Açtı

Sky Sport'un eski sunucusu Richard Keys, eşini kızının 27 yaşındaki arkadaşıyla aldattı. Durumu öğrenen karısı Keys'e boşanma davası açtı.

01.10.2016 20:04  Güncelleme: 20:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sky Sport'un eski ünü sunucusu 59 yaşındaki Richard Keys'in 34 yıllık kanser olan eşini kızının 27 yaşındaki arkadaşıyla aladattı. Durumdan haberdar olan karısı, Keys'e boşanma davası açtı.

ORTADOĞU'YA YERLEŞTİ

59 yaşındaki sunucunun Katar'da tanıştığı 27 yaşındaki Lucie rose isimli bir hukukçu kadın ile ilişki yaşadığı iddia edildi. Daha önace kadınlara karşı ilkel ve kaba bir şekilde davrandğını kabul eden Keys, kadınlara karşı cinsiyet ayrımcılığı yorumlarından dolayı ayıplandığı için Sky kanalındaki işinden istifa edip Ortadoğu'da yaşamaya başlamıştı.

KIZLARININ ARKADAŞI OLDUĞU TAHMİN EDİLİYOR

Keys'in tiroid kanseri olan eşi Julia eşini yalnız bırakmamak için Ortadoğu'ya gitti ama döndüğünde kocasının kendisinden yaşça çok küçük bir bayanla ilişkisi olduğunu söylentileri ile karşılaştı. Keys'in ilişki yaşadığı 27 yaşındaki hukukçu kızın çiftin 31 yaşındaki kızlarının arkadaşı olduğu tahmin ediliyor.

ARKADAŞ ÇEVRESİNİN ARACILIĞIYLA TANIŞTI

Sunucu eşinin kendisinde yaşça çok küçük bir kadın ile ilişkisi olduğu ortaya çıkmasından sonra Julia eşi ile yüz yüze görüştükten sonra eşi sunucu eşine karşı boşanma davası açtı. 59 yaşındaki sunucun 27 yaşındaki sevgilisi ile Katar'ın başkenti Doha'da arkadaş çevresinin aracılığı ile tanıştı belirtildi.

İNGİLTERE'YE GİDECEĞİ TAHMİN EDİLİYOR

Daily Mail gazetesine yakın bir kaynak kocasının genç bir kadın ile ilişki yaşadığı Julia'nın yaşadığı olayların sağlığı üzerinde çok kötü bir etki bıraktığını ve Julia'nın harap olduğunu söyledi. Julia'nın avukatının boşan davası için belgeleri mahkemeye teslim ederken Keys'in kanser olan eşini görmek için gelecek hafta İngiltere'ye geleceği tahmin ediliyor.

Karısı Richard Keys\'e Kendisini Aldattığı İçin Boşanma Davası Açtı

Son Dakika Dünya Karısı Richard Keys'e Kendisini Aldattığı İçin Boşanma Davası Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement