Karısını Yakarak Öldüren Zanlı, Hakim Karşısına Çıktı - Son Dakika
Güncel

Karısını Yakarak Öldüren Zanlı, Hakim Karşısına Çıktı

Karısını Yakarak Öldüren Zanlı, Hakim Karşısına Çıktı

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde, eşi Teslime Güler’i ispirto ile yakarak öldüren Mehmet Güler, Akhisar Ağır Ceza Mahkemesinde ikinci defa hakim karşısına çıktı.

10.05.2016 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, eşi Teslime Güler'i ispirto ile yakarak öldüren Mehmet Güler, Akhisar Ağır Ceza Mahkemesinde ikinci defa hakim karşısına çıktı. Mahkeme, dosyaları yeni teslim alan sanık avukatının talebi üzerine davayı 12 Mayıs tarihine erteledi.

Davanın ikinci duruşmasına sanık Mehmet Güler (55), Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığı ile katılırken, Teslime Güler'in kardeşi Osman İşçi, avukatı ile birlikte hazır bulundu.

Canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme, eşini kasten öldürmek ve tasarlayarak öldürme suçlarından yargılanan Mehmet Güler'in davasını Kadın Cinayetlerini Durdurma Platformu üyeleri de adliye dışında takip etti.

Kimlik kontrollerinin ardından sanık avukatı, dava dosyasını yeni teslim aldığını belirterek, dosyaları inceleyebilmek için mahkeme başkanından süre talep etti. Mahkeme başkanı da sanık avukatının talebini değerlendirerek, dosyayı incelemesi için duruşmayı 12 Mayıs 2016 Perşembe günü saat 15.45'e erteledi.

Mahkeme salonu çıkışında Teslime Güler'in kardeşi Osman İşçi, davanın sonuna kadar takipçisi olacağını belirterek, Mehmet Güler'in hak ettiği cezayı alabilmesi için tüm haklarını kullanacaklarını söyledi. Osman İşçi ablasının engelli çocuğu üzerinden aldığı 3 aylık maaşını eşi Mehmet Güler'e vermediği gerekçesiyle öldürüldüğünü iddia etti.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyesi Semiha Hasgör de, bir basın açıklaması yaparak, kadın cinayetlerinde hiçbir indirim istemediklerini yineledi. Hasgör, Teslime Güler cinayetinin de takipçisi olduklarını ve en ağır cezanın verilmesi için çaba sarf edeceklerini vurguladı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Olay, Manisa'nın Kırkağaç ilçesi Bakır mahallesinde 18 Eylül 2015 günü akşamı meydana geldi. İddiaya göre eve alkollü gelen Mehmet Güler (55), dört çocuğunun annesi olan eşi Teslime Güler (53) ile bir süre tartıştıktan sonra eşinin üzerine ispirto dökerek ateşe verdi. Bir anda tüm vücudu alevler içinde kalan kadının feryatlarına koşan mahalle sakinleri talihsiz kadına ilk müdahaleyi yapmış ardından da 112 acil ambulansı ile hemen Kırkağaç Devlet Hastanesine ağır yaralı kaldırmıştı. Teslime Güler daha sonra Akhisar Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırılmış ve buradaki müdahalelerin ardından İstanbul'a sevk edilirken yolda hayatını kaybetmişti. Eşinin üzerine ispirto döküp ateşe vererek ölümüne sebep olan Mehmet Güler de kısa süre içerisinde yakalanmıştı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karısını Yakarak Öldüren Zanlı, Hakim Karşısına Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement