Kariyer Günleri ile Öğrencilere Yol Haritası - Son Dakika
Yerel

Kariyer Günleri ile Öğrencilere Yol Haritası

Kariyer Günleri ile Öğrencilere Yol Haritası

Özel İzmir Anadolu ve Fen Lisesi tarafından düzenlenen 2. Kariyer Günleri Etkinliği, 12 üniversitenin katılımıyla gerçekleşti.

23.05.2016 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel İzmir Anadolu ve Fen Lisesi tarafından düzenlenen 2. Kariyer Günleri Etkinliği, 12 üniversitenin katılımıyla gerçekleşti.

Öğrencilerin meslekler hakkında bilgi almaları, kariyer planları öğrenciyken yapmaya başlamaları amacıyla düzenlenen İzmir Koleji Kariyer Günleri, 12 üniversitenin katılımıyla düzenlendi. Bornova'daki Özel İzmir Anadolu ve Fen Lisesi'nde düzenlenen etkinlikte katılımcı üniversiteler stant kurdu. Lise öğrencileri, standları dolaşırken hem okulları tanıdı hem de merak ettikleri soruların yanıtını aldı. Özel İzmir Koleji Rehberlik Servisi ve Kariyer Kulübü ortak çalışması sayesinde uygulanan etkinlikte öğrenciler üniversite ve mesleki kariyer hakkında üniversite temsilcilerine sorularını yöneltti. Üniversite temsilcileri etkinlik boyunca öğrencilere üniversite ve meslekler hakkında bilgi verdi.

Etkinlik hakkında açıklama yapan İzmir Koleji Kariyer Kulübü Danışmanı ve Rehberlik Servisi Sorumlusu Büşra İbişoğlu, "Öğrencilerimizin akademik yol haritalarını daha rahat çizebilmelerini sağlamak adına pek çok üniversiteyi okulumuza davet ettik.Bu etkinliği gerçekleştirme amacımız, öğrencilerimizin meslekleri tanıması, kariyerlerini planlaması ve üniversiteler hakkında fikir sahibi olmasını sağlamaktır" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kariyer Günleri ile Öğrencilere Yol Haritası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement