Kariyer Koçları İçin Online Pazaryeri Toptalent.co'da Açıldı - Son Dakika
Basın Bültenleri

Kariyer Koçları İçin Online Pazaryeri Toptalent.co'da Açıldı

Kariyer Koçları İçin Online Pazaryeri Toptalent.co\'da Açıldı

1 yıldır yayında olan ve her ay 100 binin üzerinde genç profesyonel, yeni mezun ve öğrencinin ziyaret ettiği yenilikçi kariyer platformu Toptalent.co'da, "Online Coaching" başladı.

24.05.2016 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 yıldır yayında olan ve her ay 100 binin üzerinde genç profesyonel, yeni mezun ve öğrencinin ziyaret ettiği yenilikçi kariyer platformu Toptalent.co'da, "Online Coaching" başladı. Kariyer Seçimi, Kariyer Planlama, İş Arama Stratejileri, CV Değerlendirme, Kariyer Soru&Cevap, Görüşmelere Hazırlık konularında ürünlerini oluşturup, fiyatlarını belirleyerek tecrübelerini paylaşmak isteyenler ile iş arama ya da kariyer gelişimleri için destek arayan adayları buluşturuyor. İş hayatında başarı isteyen adaylar Toptalent.co ile hayallerindeki kariyerin inşasına bir adım daha yaklaşabilecek ve kariyerlerine yön verebilecekler.

Kişiye özel bu hizmetler Türkiye'nin her yerinden erişilebilir olacak. Görüşmeler telefon, Skype ile görüntülü konuşma olabileceği gibi aynı şehir içinde birebir yüz yüze de olabilecek. Platformun kurucu ortağı Mehmet Aksu "Böyle bir platformun eksikliğini koçlar ve mentorler uzun zamandır hissediyordu. Oldukça yoğun bir ilgi var. Ayrıca özellikle Anadolu bu hizmetlere oldukça uzak, bu nedenle platformun online olmasının büyük avantajları olacak. Hem tecrübesini paylaşanlar, hem de adaylar açısından."

Toptalent.co, tamamen kişiye özel kariyer danışmanlığı hizmetleri ile adaylara iş hayatında başarılı olmaları, yeni liderlik becerileri kazanmaları, etkin mülakat teknikleri ile yeni bir işe girmelerinde yardımcı olacak. Platform beyaz yaka profesyonellerin tecrübelerini paylaşarak gelir elde etmelerini de sağlayacak.

Bu yeni hizmet ile ilgili tüm bilgiler toptalent.co/coaching adresinde bulunabilir.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Kariyer Koçları İçin Online Pazaryeri Toptalent.co'da Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement