Kariyer Zirvesi Girişimci Gençler İçin Kapılarını Açıyor - Son Dakika
Güncel

Kariyer Zirvesi Girişimci Gençler İçin Kapılarını Açıyor

Kariyer Zirvesi Girişimci Gençler İçin Kapılarını Açıyor

İhlas Vakfı tarafından düzenlenecek olan Kariyer Zirvesi bu yıl “Girişimcilik ve Gençlik” teması altında Haliç Kongre Merkezi’nde 18 Haziran Çarşamba günü düzenlenecek.

13.06.2014 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İhlas Vakfı tarafından düzenlenecek olan Kariyer Zirvesi bu yıl "Girişimcilik ve Gençlik" teması altında Haliç Kongre Merkezi'nde 18 Haziran Çarşamba günü düzenlenecek.

Siyaset ve iş hayatının birbirinden önemli isimlerini gençlerle bir araya getirecek zirvede; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme E. Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Danışmanı Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İTO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı A. Mücahid Ören gibi isimler konuşmacı olarak yer alıyor.

Bu sene 9'uncusu düzenlenecek olan Kariyer Zirvesi'nde Türkiye'nin 100 üniversitesinden ve 29 farklı ülkeden toplam bin 250 başarılı genç, iş ve siyaset dünyasının ustalarından yeni başlayacakları kariyerleri için önemli tüyolar alırken, ayrıca birbirinden değerli kariyer hikayelerini de dinleme imkanı bulacak.

BU YILIN TEMASI "GİRİŞİMCİLİK VE GENÇLİK"

Geçen yıl "İnovasyon ve Gençlik" teması altında yapılan zirve, bu yıl "Girişimcilik ve Gençlik" teması altında yapılacak.

Günümüzde Türkiye'nin 2023 yılı için ortaya koyduğu "500 Milyar Dolarlık İhracat Hedefi"nin gerçekleşmesi için girişimcilik ruhunun önemi her platformda vurgulanıyor. Kariyer Zirvesi'nin ruhunu temsil eden inovasyon sahibi girişimci gençler yetiştirme misyonu da bu açıdan büyük önem taşıyor. Bu misyonun maksadına ulaşması amacıyla zirvenin konukları gençlerle girişimcilik konusunda cesaretlendirici anekdotlar ve bilgiler paylaşacak.

KARİYER ZİRVESİ DERGİSİ TÜM TÜRKİYE'YE ULAŞACAK

Her yıl zirve sonrasında basılan Kariyer Zirvesi dergisi ile merak edilen her şey ve her biri sahasında uzman konuşmacıların aktaracakları önemli fikir ve düşünceler, bütün Türkiye'ye ulaştırılacak.

Zirveye, "Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Denizcilik ve Haberleşme E. Bakanı ve Ak Parti Genel Başkan Danışmanı Binali Yıldırım, İTO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı A. Mücahid Ören, TURKCELL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça, SOCAR TÜRKİYE Ceo'su Kenan Yavuz, TAV Havalimanları Holding CEO'su M. Sani Şener, BİMEKS Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, MADO CEO'su Atila Kambur, Daily Sabah yazarı Taha Meli Arvas,

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Resul İzmirli, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil ve Divan Edebiyatını Türkiye'ye Sevdiren İsimlerden Avukat Hayati İnanç" konuşmacı olarak katılacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kariyer Zirvesi Girişimci Gençler İçin Kapılarını Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement