Kariyerimin Kimyası YTÜ'de - Son Dakika
Eğitim

Kariyerimin Kimyası YTÜ'de

Kariyerimin Kimyası YTÜ\'de

Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü'nün düzenlediği Kariyerimin Kimyası 2014 etkinliği 6.kez düzenlenecektir. Kariyerimin Kimyası'14 1-2-3-4 Aralık 2014 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

24.11.2014 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2010- 2011 döneminde Türkiye'deki bütün öğrenci kulüplerinin bağlı olduğu sosyal bir platform olanÜniaktivite'nin düzenlediği en aktif kulüp yarışmasında "iş ve kariyer " alanında Türkiye 1.si seçilen Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü olarak Kariyerimin Kimyası 2014 etkinliği 6.kez düzenlenecektir. Kariyerimin Kimyası'14 1-2-3-4 Aralık 2014 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Kongre Merkezi'nde gerçekleşecektir.

Kariyerimin Kimyası 2014 ;kimya sektörünün önde gelen firmalarından katılacak konuşmacılarla,Türkiye'nin dört bir yanındaki üniversite öğrencilerini ve akademisyenleri buluşturmayı hedeflemekle birlikte 2 günlük seminerler dizisini takip eden 2 teknik geziden,katılımcılarımıza sektörün içerisindeki şirketleri tanıtmayı amaçlayankimya fuarı ve katılımcılarımıza işe alım süreci konusunda tecrübe yaşatmayı amaçlayanişe alım simülasyonlarından oluşacaktır.Açılış kokteyli ve çeşitli sosyal aktivitelerin de yer alacağı etkinlik ilk 2 gününde fuaye alanında stant açacak olan firmalarla bir fuar havasında gerçekleşecektir.Karkim'13 de 900 kişiye ulaşan bu etkinlik için başvurular Kasım ayında başlayacaktır.


Ayrıca;
https://www.facebook.com/kariyeriminkimyasi
https://twitter.com/ytukarkim
http://ytukvk.org.tr/projelerimiz/kariyerimin-kimyasi/ hesaplarından proje hakkında ayrıntılı bilgi alınabilir.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Eğitim Kariyerimin Kimyası YTÜ'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement