Karkamış Sınırında Sessizlik Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Karkamış Sınırında Sessizlik Sürüyor

Karkamış Sınırında Sessizlik Sürüyor

TSK’nın Kilis ve Hatay’dan vurduğu YPG’nin, ele geçirmek istediği Suriye’nin Cerablus kentinde henüz sessizlik hakim sürüyor.

20.02.2016 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TSK'nın Kilis ve Hatay'dan vurduğu YPG'nin, ele geçirmek istediği Suriye'nin Cerablus kentinde henüz sessizlik hakim sürüyor.

Türk Silahlı Kuvvetler'inin (TSK) Hatay ve Kilis'te konuşlandırılmış bulunan topçu birlikleri tarafından mevzileri vurulan YPG, DAEŞ kontrolündeki Suriye'nin Cerablus kentini ele geçirmek istiyor. Gözlerin çevrildiği ve DAEŞ ile YPG'nin birbirlerine zaman zaman taciz atışı yaptığı Cerablus'ün hemen karşısında bulunan Gaziantep'in Karkamış ilçe sınırında ise sessizlik hakim sürüyor.

Öte yandan, ilçedeki fırtına obüsleri ve tankların namluları bölgedeki IŞİD ve YPG mevzilerine doğrultulurken, henüz herhangi bir hareketliliğin yaşanmadığı bildirildi. Olası hareketliliğe karşı Fırat Nehri üzerindeki Ada bölgesi ile ilgili Özel Güvenlik bölgesi kararı 6. kez uzatılırken, sınırda olası saldırılara karşı yapımı süren beton duvar çalışmaları da sürüyor. Bölgede yeni yapılan nöbet kulübeleri ile sınır hattındaki kontrol ise arttırılıyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karkamış Sınırında Sessizlik Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement