Karlı Havada Buz Gibi Havuza Atladılar - Son Dakika
Güncel

Karlı Havada Buz Gibi Havuza Atladılar

Karlı Havada Buz Gibi Havuza Atladılar

Kayseri'deki Erciyes Kayak Merkezi, yılın en eğlenceli kış etkinliklerinden birine ev sahipliği yaptı.

31.01.2016 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'deki Erciyes Kayak Merkezi, yılın en eğlenceli kış etkinliklerinden birine ev sahipliği yaptı. Kendine has kostümler giyen yarışmacılar, karlı havada buz gibi suya atladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Erciyes A.Ş.'nin katkılarıyla gerçekleşen, soğuk havaya ve soğuk sulara meydan okuyan herkesin katılımına açık yarışmada başvurular www.redbull.com.tr/jumpandfreeze adresinde toplandı. Başvuranlar arasından en yetenekli 30 takım seçilerek yarışmaya katılma hakkı kazandı. Maksimum 3 dakikalık performanslarını sergileyen takımlara, izleyenler de alkışlarıyla destek verdi. Develi Kapı Magna Apex Playground'da düzenlenen Red Bull Jump and Freeze'de yarışmacılar, eğlenceli kıyafetleriye, kayak, kızak ve snowboardları atlama aracı olarak kullanarak buz gibi suyla dolu havuza 50 metre uzunluğundaki rampadan atladılar. Bireysel ve 2-3 kişilik takımlar halinde yarışmaya katılanlara, Atiye, Ece Vahapoğlu, Koray Candemir, Şahika Ercümen, Poison, Mehmet Güney, Deniz Özgün, Özlem Süer, Simge Fıstıkoğlu, Çiçek Güney, Mehmet Güney, Bilge Öztürk ve Kemal Pekser gibi ünlü isimlerden oluşan jüri puan verdi. Jürinin puanlarını, kostüm seçimi, atlayış performansı ve seyircinin tepkisi belirledi. Yarışmada, dereceye girenlere kupa ve sponsorların çeşitli ödülleri verildi.

YARIŞMADA EVLİLİK TEKLİFİ

Bu arada, etkinlik ilginç bir evlilik teklifine de sahne oldu. Yarışmaya katılan moda tasarımcısı Uğuralp Çengel, atlayışını gerçekleştirdikten sonra, kenarda kendisini bekleyen arkadaşları, 'Benimle evlenir misin Görkem' yazılı pankart açtı. Çılgın genç, havuzdan çıkar çıkmaz cebinden yüzük çıkararak, kız arkadaşı atama bekleyen öğretmen Görkem Göktaş'a evlilik teklifinde bulundu. Hoş sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Göktaş, heyecanla teklifi kabul etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş. Genel Müdürü Murat Cahit Cıngı, Erciyes'e yapılan yatırımların meyvesini almaya başladıklarını bildirdi. Cıngı, "Belediyemiz, Erciyes'e devasa yatırımlar yaptı ve bu yatırımlar, yurtdışında da büyük ses getirdi. Artık dünyaca ünlü firmalar ve markalar, Erciyes'te etkinlik düzenlemek istiyorlar. Erciyes'te bundan sonra da ses getirecek ve halkımızın eğleneceği etkinlikleri devam ettireceğiz. Her hafta farklı bir etkinlik düzenlemeyi planlıyoruz. Erciyes'teki bu etkinlikler, kentin turizmine, tanınmasına ve gelişmesine büyük katkı sağlayacak" diye konuştu.

Hafta sonu düzenlenen buzlu suya atlama etkinliği nedeniyle, kentteki otellere çok sayıda rezervasyon yapıldığı, Erciyes'teki otellerde de yüzde 100 doluluk oranına ulaşıldığı bildirildi.

Bu arada yarı yıl tatilinde hafta sonundaki güneşli havayı değerlendirmek isteyenler, Erciyes'e akın etti. Şehir merkezinden Erciyes Kayak Merkezi'ne ulaşımı sağlayan 3'er şeritli bölünmüş yolda zaman zaman trafik durma noktasına geldi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karlı Havada Buz Gibi Havuza Atladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir Kitap Fuarı Çocuk Edebiyatı Temasıyla Başladı
    17:04 İzmir Kitap Fuarı Çocuk Edebiyatı Temasıyla Başladı

    İzmir Kitap Fuarı, çocuk edebiyatı temasıyla kapılarını açtı. Fuarda 800 yazar, gazeteci ve çizerin katılacağı etkinlikler düzenlenecek. Fuarın onur konuğu yazar Ahmet Ümit, çocuklara masal anlatmanın ve kitap okumanın önemini vurguladı. Fuar, 28 Nisan'a kadar sürecek ve çocuklar için özel etkinliklere ev sahipliği yapacak.

  • Sinop'ta makaron ve bandrolsüz puro ele geçirildi
    17:03 Sinop'ta makaron ve bandrolsüz puro ele geçirildi

    Sinop'ta emniyet ekipleri tarafından yapılan aramada bir iş yerinde 1800 makaron ve 162 bandrolsüz puro bulundu. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

  • ESO Başkanı Kesikbaş, Vali Aksoy ve Başkan Ataç ile bir araya geldi
    17:02 ESO Başkanı Kesikbaş, Vali Aksoy ve Başkan Ataç ile bir araya geldi

    Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ve Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ile bir araya geldi. Kesikbaş ve oda yönetim kurulu üyeleri, Vali Aksoy'u ziyaret etti ve Başkan Ataç'la görüştü.

  • Hatay'da Denize Kıyısı Bulunan İlçelerde Temizlik Çalışması Gerçekleştirildi
    16:59 Hatay'da Denize Kıyısı Bulunan İlçelerde Temizlik Çalışması Gerçekleştirildi

    Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Arsuz, Dörtyol, Erzin, İskenderun, Payas, Samandağ ve Yayladağı ilçelerinde denize kıyısı bulunan bölgelerde temizlik çalışması gerçekleştirdi. 80 personelin katıldığı çalışmada, iş makineleriyle birlikte 158 kilometrelik sahil şeridi temizlendi.

  • MIYC Trio Cup Yat Yarışlarında Şampiyonlar Belli Oldu
    16:58 MIYC Trio Cup Yat Yarışlarında Şampiyonlar Belli Oldu

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen MIYC Trio Cup Yat Yarışları'nın 4. ayak mücadelesi sonucunda şampiyonlar belirlendi. Türkiye, Hollanda ve Rusya'dan katılan 10 yelkenli yat ve 30 sporcu, rüzgar ve rakipleriyle mücadele ederek bitişe geldi. Dördüncü ayak ve genel sonuçların birincileri, kulüp bahçesinde düzenlenen törende ödüllerini aldı.

  • Esenler Belediyesi, Dünya Amatör Radyocular Günü'nde Vatandaşlara Unutulmaz Bir Deneyim Yaşattı
    16:58 Esenler Belediyesi, Dünya Amatör Radyocular Günü'nde Vatandaşlara Unutulmaz Bir Deneyim Yaşattı

    Esenler Belediyesi, 18 Nisan Dünya Amatör Radyocular Günü'nde radyoculuğa ilgi duyan vatandaşlara unutulmaz bir deneyim yaşattı. Vatandaşların mikrofon başına geçtiği programa ilgi yoğun oldu.

  • Sinop Boyabat'ta Engellilere Akülü Engelli Araçları Temin Edildi
    16:53 Sinop Boyabat'ta Engellilere Akülü Engelli Araçları Temin Edildi

    Sinop'un Boyabat ilçesinde, İlçe Müftülüğü tarafından iki engelliye akülü engelli aracı temin edildi. Müftülük Şube Müdürü Bünyamin Çalışkan, ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı dağıtırken, iki engellinin akülü engelli aracı talebiyle karşılaştıklarını belirtti. Hayırsever vatandaşların bağışlarıyla iki akülü araç temin edildi ve engellilere teslim edildi.

  • Diyarbakır'da depremde yıkılan apartmanın sanıkları yargılanıyor
    16:49 Diyarbakır'da depremde yıkılan apartmanın sanıkları yargılanıyor

    Diyarbakır'da geçen yıl meydana gelen depremde yıkılan Serin-2 Apartmanı'nda hayatını kaybedenlerin aileleri adalet arıyor. 4 tutuksuz sanığın yargılandığı davada, sanıklar hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası isteniyor.


Advertisement