Karlıova'da Eğitime Kar Engeli - Son Dakika
Güncel

Karlıova'da Eğitime Kar Engeli

Karlıova\'da Eğitime Kar Engeli

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde gün boyu etkili olan kar yağışı nedeniyle, ilçe merkezi ve bağlı köylerde okulların yarın tatil edildi.

17.02.2015 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde gün boyu etkili olan kar yağışı nedeniyle, ilçe merkezi ve bağlı köylerde okulların yarın tatil edildi.

Karlıova'da sabah başlayan ve etkisini giderek artıran kar yağışı nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçe merkezi ile bağlı köylerdeki ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil edildiğini duyurdu. Gün boyu devam eden kar yağışı, akşam saatlerinde karla karışık tipiye döndü. İlçe merkezinde kar kalınlığını bir metreyi aşarken, Karlıova- Erzurum, Karlıova-Bingöl Karayolu'nda yaşanan tipi nedeniyle görüş mesafesi yer yer bir metreye indi. Zincir takan araçların yollarına devam ettiği Karlıova'da Erzurum ve Bingöl güzergahlarına doğru giden sürücüler, yollarda oluşan buzlanma ve tipi yüzünden zor anlar yaşadı.

Yoğun kar yağışı nedeniyle bir çok köy yolunun da ulaşıma kapandığı ilçe merkezinde özel idare ve karayolları ile belediyeye ait iş makinları, kar temizleme ve yol açma çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. - Bingöl

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karlıova'da Eğitime Kar Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement