Karlıova'da Polis Aracı Devrildi: 1 Şehit, 2 Yaralı (3) - Son Dakika
Güncel

Karlıova'da Polis Aracı Devrildi: 1 Şehit, 2 Yaralı (3)

Karlıova\'da Polis Aracı Devrildi: 1 Şehit, 2 Yaralı (3)

Memleketine UĞURLANDI Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde kazada şehit olan polis memuru Vedat Kılıçarslan için Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nde uğurlama töreni düzenlendi.

21.10.2015 19:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memleketine UĞURLANDI

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde kazada şehit olan polis memuru Vedat Kılıçarslan için Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nde uğurlama töreni düzenlendi. Törene Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk, Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanı Murat Koçak, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Giyasettin Baydaş ile vatandaşlar ve emniyet personeli katıldı. Şehidin yakınları törende gözyaşları döktü.

Vali Yavuz Selim Köşger, konuşmasına Mehmet Akif Ersoy'un, "Şu ezanlar ki, şehadetleri dinin temeli, ebedi benim yurdumun üstünde inlemeli. Ey şehit oğlu şehit isteme benden makber, sana aguşunu açmış duruyor peygamber" dizeleriyle başlardı. Köşger, "Ülkelerin, milletlerin zor zamanları olur. Zor zamanlarda ateşle sınandıkları dönemler olur. Ülkemiz, milletimiz, yine bir kere daha zor bir dönemden geçiyor. Bu zor dönemde evlatlarının kararlı bir duruş sergilemesi, vatan uğruna, millet uğruna, mukaddesat uğruna, şanlı bayrak uğruna canlarını feda etmelerini göze alabilmiş olmaları, istikbalde var olup olmayacakları noktasında en temel belirleyicidir. Allah'a şükürler olsun ki, bu milletin evlatları her zor dönemeçte, kutsal değerleri uğruna gerektiğinde canını feda etmeyi, canını feda ederek vatanına, milletine, mukaddesatına hizmet etmeyi becerebilmiş bir milletin evlatlarıdır" dedi.

Konuşmanın ardından şehit Kılıçarslan'ın cenazesi toprağa verilmek üzere Elazığ'ın Karakoçan İlçesi'ne gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karlıova'da Polis Aracı Devrildi: 1 Şehit, 2 Yaralı (3) - Son Dakika


Advertisement