Karlıova Kaymakamı Yetgin'den Köy Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Karlıova Kaymakamı Yetgin'den Köy Ziyaretleri

Karlıova Kaymakamı Yetgin\'den Köy Ziyaretleri

Karlıova Kaymakamı Levent Yetgin, köy ziyaretlerini sürdürüyor.

08.03.2017 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karlıova Kaymakamı Levent Yetgin, köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Sarıkuşak köyünde incelemelerde bulunan Kaymakam Yetgin, burada yaptığı açıklamada, vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek için köylere ziyaret gerçekleştirdiğini söyledi.

Köy yollarının ulaşıma açılmasının ardından ziyaretlere ağırlık verdiğini aktaran Yetgin, 11 günde 44 köyü gezdiğini, ilçeye bağlı tüm köyleri ziyaret edeceğini belirtti.

Yetgin, "Vatandaşlarımızın bizim kapımıza gelmesini beklemek doğru olmaz, bu yüzden daha önce de yaptığımız gibi kurum amirleriyle birlikte ilçeye bağlı tüm köyleri ziyaret etmeye devam edeceğiz. Devlet olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Kalıcı çözüm bulmak için sorunları yerinde dinlemek ve görmek için bu tür köy ziyaretleri yapıyoruz." dedi.

Sarıkuşak Köyü Muhtarı Orhan Öz de Kaymakamın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Öz, "Eskiden biz devlet kapısına gidiyorduk şimdi ise devlet bizim kapımıza geliyor." diyerek, Kaymakam Yetgin'e teşekkür etti.

Hasanova ve Yorgançayır köyünde de vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Yetgin'in ziyaretlerine, İlçe Garnizon Komutanı Ulaş Kuşaklı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yıldız, İlçe Müftüsü Abdullah Söylemez, İlçe Özel İdare Müdür Bayram Sünbül ve SYDV Müdürü Özgür Değirmenci katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karlıova Kaymakamı Yetgin'den Köy Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement