Karlıovalı Öğrencilere Amerika'dan 23 Nisan Hediyesi - Son Dakika
Yerel

Karlıovalı Öğrencilere Amerika'dan 23 Nisan Hediyesi

Karlıovalı Öğrencilere Amerika\'dan 23 Nisan Hediyesi

Bingöl’ün Karlıova ilçesine bağlı Ciligöl köyünde okuyan öğrencilere, Amerika’daki Türkiye Yardım Köprüsü Derneği (BTF Bridge to Türkiye Fund) tarafından, 23 Nisan hediyesi olarak 10 adet bilgisayar, 2 adet projeksiyon ve yazıcı gönderildi.

30.04.2015 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'ün Karlıova ilçesine bağlı Ciligöl köyünde okuyan öğrencilere, Amerika'daki Türkiye Yardım Köprüsü Derneği (BTF Bridge to Türkiye Fund) tarafından, 23 Nisan hediyesi olarak 10 adet bilgisayar, 2 adet projeksiyon ve yazıcı gönderildi.

Ciligöl köyünde öğretmenlik yapan Hüsniye Kuzu'nun daha önce girişimleri sonucu 100 öğrenciye kışlık giysi BTF Bridge to Türkiye Fund tarafından gönderilmişti. Son olarak 23 Nisan dolayısıyla Amerika'da bulunan aynı dernek, öğrencilere 10 adet bilgisayar, 2 adet projeksiyon ve bir adet yazıcı gönderdi. Okullarında ilk defa bilgisayar gören öğrencilerin heyecanı gözlerden kaçmazken, konu hakkında açıklama yapan Kuzu, "Öncelikle BTF Bridge to Türkiye Fund'a teşekkür ederim. Daha önce bu derneğe başvurum oldu ve 100 öğrencilerime kışlık giysi göndermişti. Bu sefer ise 23 Nisan dolayısıyla öğrencilerimize hediye olarak bilgisayar, projeksiyon ve yazı gönderdiler. Amerika'dan Karlıova Ciligöl köyüne gelen bu yardımları ben ve öğrencilerim anlamlı buluyoruz" dedi. - BİNGÖL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karlıovalı Öğrencilere Amerika'dan 23 Nisan Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement