Karne Gününde Berkin Elvan Eylemine Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Karne Gününde Berkin Elvan Eylemine Gözaltı

Karne Gününde Berkin Elvan Eylemine Gözaltı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan İzmit Lisesi önünde toplanan toplanan DHKP-C üyesi 5 kişi, “Berkin Elvan karne alamadı” diye yolu kapatmak isteyince polis tarafından gözaltına alındı.

23.01.2015 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan İzmit Lisesi önünde toplanan toplanan DHKP-C üyesi 5 kişi, "Berkin Elvan karne alamadı" diye yolu kapatmak isteyince polis tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İzmit Lisesi'nde karne dağıtımı yapıldığı esnada slogan atan toplanan DHKP-C üyesi 5 kişi, daha sonra ellerindeki pankartlar ile Alemdar caddesinde yolu kapatarak eylem yapmak istedi. Polisin dağılın ihtarına uymayan 5 kişilik öğrenci gurubu, çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesi ile gözaltına alındı.

Yaka paça gözaltına alınarak polis otobüsüne bindirilmeye çalışılan ve DHKPC üyesi olduğu iddia edilen öğrenciler, slogan atarak otobüse binmemek için polise direndi. Çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları altında, polisin uzun uğraşları sonucu otobüse bindirilen A.G., H.U., O.B., F.T. ve S.Ş., Seka Devlet Hastanesi'nden sağlık raporunun alınmasının ardından ifadelerinin alınması için polis merkezine götürüldü. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karne Gününde Berkin Elvan Eylemine Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement