Karne Hediyesi, Denizle Tanıştırdı - Son Dakika
Güncel

Karne Hediyesi, Denizle Tanıştırdı

Karne Hediyesi, Denizle Tanıştırdı

Mersin'de Valilik ve Milli Eğitim Müdürlüğü, başarılı öğrencileri yaz kampı etkinliğiyle ödüllendirdi Kızkalesi'ndeki kampa katılan öğrencilerden bazıları, denizi ilk kez gördü.

02.07.2014 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başarılı öğrencilere yönelik yaz kampına katılanlardan bazıları, ilk kez denize girdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül, Kızkalesi Mahallesi'nde bir oteldeki kampın sona ermesi dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, kamp sayesinde kent merkezi ile ilçelerde yaşayan başarılı öğrencileri ödüllendirdiklerini söyledi.

İzcilik İl Temsilcisi Mehmet Beşir Yavuz da Akdeniz, Yenişehir, Mut ve Çamlıyayla ilçelerinden gelen öğrencilerin 5 gün spor yaptığını, denize girme imkanı bulduğunu ve tekne turuna katıldığını söyledi.

Bazı öğrencilerin ilk kez deniz gördüğünü dile getiren Yavuz, çocuklara kamp süresince arkadaşlık kurmayı, paylaşmayı birlikte hareket etmeyi öğrettiklerini sözlerine ekledi.

Çamlıyayla ilçesinden kampa katılan Gülsüm Çakmak, daha önce hiç deniz görmediğini belirterek, "Denize girip yüzme öğrendim. 5 günlük kampta çok sayıda kişiyle tanıştım ve arkadaşlık kurdum" diye konuştu.

Mut ilçesinden katılan Şahin Şimşek de yüzmeyi burada öğrendiğini ifade ederek, "Kızkalesi'nde kamp yapacağımız aklıma bile gelmezdi ancak Valilik, birçok insanın rüyasında bile göremediği tatili bize karne hediyesi olarak sundu" dedi. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karne Hediyesi, Denizle Tanıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement