Karneler İçinde Kanser Tarama Davetiyesi - Son Dakika
Yerel

Karneler İçinde Kanser Tarama Davetiyesi

Karneler İçinde Kanser Tarama Davetiyesi

Adıyaman’ın Gölbaşı Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerine karnelerle birlikte kanser taramalarına davet ile ilgili veli bilgilendirme mektupları renkli zarflar içinde öğrencilere dağıtıldı.

24.01.2016 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Gölbaşı Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerine karnelerle birlikte kanser taramalarına davet ile ilgili veli bilgilendirme mektupları renkli zarflar içinde öğrencilere dağıtıldı.

Gölbaşı Aile Sağlığı Merkezi tarafından düzenlenen kanser taramalarına davet ile ilgili veli bilgilendirme mektupları renkli zarflar içinde Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerine karnelerle birlikte dağıtıldı.

Konuyla ilgili olarak aile sağlığı merkezinde görevli Ebe Nuran Balcı tarafından yapılan açıklamada "Amacımız vatandaşlarımızın kanser tarama programlarına katılımlarını sağlamak, kanser hakkında bilinçlendirmek üzere aile hekimlerine başvurmalarının amaçlandığı çalışmayla zarflarımız pembe-meme kanseri simgesi, yeşil-rahim ağzı kanseri simgesi, beyaz -bağırsak kanseri simgesi olarak kanserde farkındalığı oluşturmak için hazırlanmıştır. Kanser tarama programlarını açıklayan, konunun önemini anlatan ve KETEM (Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi) ile ilgili tanıtıcı bilgiler içermekte olan zarflarımız velilerine iletmeleri gayesiyle öğrencilerimizle ortak bir çalışma yapılmıştır. Sağlık ve eğitimin gücünün, beyaz güvercinlerimiz vesilesiyle Gölbaşı'nda kanserde farkındalık oluşturacağına inanıyoruz. Cumhuriyet İlkokulunun değerli idarecilerine ve sevgili öğrencilerine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karneler İçinde Kanser Tarama Davetiyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement