Karnelerini Kaymakam'ın Elinden Aldılar - Son Dakika
Yerel

Karnelerini Kaymakam'ın Elinden Aldılar

Karnelerini Kaymakam\'ın Elinden Aldılar

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde eğitim öğretim gören 29 bin 861 öğrenci ile iki bine yakın öğretmen karnelerin dağıtılması ile birlikte üç aylık yaz tatiline girdi.

17.06.2016 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde eğitim öğretim gören 29 bin 861 öğrenci ile iki bine yakın öğretmen karnelerin dağıtılması ile birlikte üç aylık yaz tatiline girdi.

2015-2016 eğitim öğretim döneminin ikinci döneminin sona ermesi dolayısıyla Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da Şehit Mustafa Baykuş İlkokulu'nda düzenlenen törende öğrencilere karnelerini dağıttı.

SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz, Şehit Mustafa Baykuş İlkokulu Müdürü Ahmet Esat Aktaş, Şehit Mustafa Baykuş'un ailesi, Yıldırım Beyazıt Mahalle Muhtarı İrfan Akem Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ile 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem Karne dağıtımı için ilçe merkezinde bulunan Şehit Mustafa Baykuş İlkokuluna giderek öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

"ANAOKULU KAZANDIRACAĞIZ"

Okul girişinde bulunan Şehit Mustafa Baykuş'un köşesinin okula çok yakıştığını kaydeden Kaymakam Kubilay " Bu okulumuza şehit Mustafa Baykuş ismi verilmesi için büyük çalışma yaptık. İsmi verildikten sonra da şehidimizin okulda bir köşesinin olmasını istedik ve bu şekilde de yapılan çalışma sonucu köşemizi de kazandırmış olduk. Burada bir kez daha şehidimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Onun adını bu okulumuzda yaşatacağız. Köşe içinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Okulumuzun bahçesine Anaokulu yapılması için de inşaata başlayacağız. Anaokulunun da yeni eğitim-öğretim yılına yetiştirilmesini planlıyoruz" diye konuştu.

Programın sonunda öğrencilere karneleri ve başarılı belgeleri takdim edildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karnelerini Kaymakam'ın Elinden Aldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement