Karneni Getir, Kitabını Götür - Son Dakika
Yerel

Karneni Getir, Kitabını Götür

Karneni Getir, Kitabını Götür

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçe Belediyesi tarafından orta öğretim öğrencilerine yönetilik "Karneni Getir, Kitabını Götür" kampanyası başlatıldı.

25.01.2016 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçe Belediyesi tarafından orta öğretim öğrencilerine yönetilik "Karneni Getir, Kitabını Götür" kampanyası başlatıldı.

Okulların sömestr tatiline girmesiyle Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'ın talimatı ile ilçede Karneni Getir, Kitabını Götür kampanyası başlatıldı. Kampanya ile ilgili bilgilere veren Başkan Acar, öğrencileri kitap okumaya teşvik amacıyla böyle bir uygulama başlattıklarını belirtti. Acar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Çocuklarımızın, evlatlarını okutmak için seferber olan anne babalarının, yurdun dört bir yanında fedakarca görevini sürdüren saygıdeğer öğretmenlerimizin emeği, karnelerle taçlandırıldı. Ancak şu unutulmamalıdır ki; karnelerde yer alan notlar tek başına bir başarı ölçüsü değildir.Öğrencilerimizin eksikliklerini başarısızlık olarak düşünmeden ve onları üzmeden bu tatilin ikinci döneme hazırlık olacağı inancındayım. Bu duygu ve düşüncelerle Dinar'da yaşayan ve tatilini Dinar'da geçirecek olan tüm öğretmen, öğrenci ve velilere iyi tatiller diliyorum. Karnelerini alan öğrencilerimizin daha çok okuma, okuyan ve düşünen sayısı artması nedeni ile 2015 - 2016 öğretim yılı ortaokul öğrencileri karnelerini Dinar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne getirerek hediye kitaplarını alabilirler. Dinar Belediyesi kültür yayınları kapsamında Ahmet Önel'in yazdığı, Sait Munzur'un resimlediği Eğimizi Kim Çaldı isimli hikaye kitabı: resimli anlatım ve değişik hikayelerden oluşuyor. " - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karneni Getir, Kitabını Götür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement