Karpuz Festivaline Damga Vuran Gaflar - Son Dakika
Güncel

Karpuz Festivaline Damga Vuran Gaflar

Karpuz Festivaline Damga Vuran Gaflar

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bu yıl 9’uncusu düzenlenen ’Karpuz Festivali’ne, festivalin komite başkanı ve sunucusu Mustafa Erol’un gafları damga vurdu.

15.06.2015 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bu yıl 9'uncusu düzenlenen 'Karpuz Festivali'ne, festivalin komite başkanı ve sunucusu Mustafa Erol'un gafları damga vurdu.

Mustafa Erol, Belenobası Mahallesi'nde düzenlenen festivalin açılışında İstiklal Marşı'nın söylenmesine gerek olmadığını belirterek, İstiklal Marşı'nı şiir şeklinde okudu. Erol, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'nun gelmesinin ardından İstiklal Marşı okuttu. Kaymakam Bulgurlu'yu "Emir Ahmet Bulgurlu" olarak anons eden Erol, CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın'ı ise "Prof. Dr. hazreti Mustafa hazretleri" şeklinde anons ederken, davetlilerden tepki gördü.

Festivale CHP Antalya Milletvekilleri Dr. Niyazi Nefi Kara ve Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, Esnaf Odası Başkanı Hasan Çelik, Bakkallar Odası Başkanı Abdullah Akça, Gıda ve Tarım Hayvancılık Bakanlığı Şube Müdür Vekili Yeşim Travoğlu Demirtaş, CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

DERECEYE GİRENLERE FİDE

'En İyi Karpuz Yetiştirme Yarışması'nda Belenobası Mahallesi'nden 25 yetiştirici yarışırken, yarışmada birinci olan Hasan Deniz 2 bin, ikinci olan Hasan Sargın bin 500, üçüncü Latif Balkan ise bin karpuz fidesiyle ödüllendirildi.

AŞÇILAR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Manavgat'ta bulunan otellerin dekoratör aşçıları arasında gerçekleştirilen yarışmada birinci olan Ahmet Barış Cengiz, ikinci Yaşar Pekşen ve üçüncü İdris Demirtaş'a ise para ödülü verildi.

Festivalde ayrıca akrobasi kaşık ekibi ve Kafkas Halk Dansları Topluluğu gösteriler yaptı. Hasan Kurt ve Ankaralı Ayşe Dinçer'in konser verdiği festivalde, karpuz ağalığını 16 bin 200 lira ile Akkuş Pen'in sahibi Mustafa Akkuş kazandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karpuz Festivaline Damga Vuran Gaflar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement