Kars Ardahan ve Iğdır Derneği Gecesi Düzenleniyor - Son Dakika
Yerel

Kars Ardahan ve Iğdır Derneği Gecesi Düzenleniyor

Kars Ardahan ve Iğdır Derneği Gecesi Düzenleniyor

Kars Ardahan-Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği, aşıklar Taşlıova ile Çobanoğlu’nu Kepez’de düzenleyecekleri özel gecede anacak.

17.04.2015 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Ardahan- Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği, aşıklar Taşlıova ile Çobanoğlu'nu Kepez'de düzenleyecekleri özel gecede anacak.

Kepez Belediyesi ve Kars Ardahan- Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği, ölümsüz aşıklar Şeref Taşlıova ile Murat Çobanoğlu'nu anacakları özel bir gece düzenliyor. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde 19 Nisan'da düzenlenecek olan gecede, UNESCO'nun düzenlediği Dünya Sanat Dizisi adlı etkinlikte Türkiye'yi temsil etmiş olan Taşlıova ve 'Kiziroğlu Mustafa Bey' türküsünü Türkiye'ye tanıtmış olan Çobanoğlu yad edilecek.

Her ikisi de Karslı olan ünlü aşıkların eserlerinin de yorumlanacağı gecede, aşıklar Mürsel Sinan, Selahattin Dündar, Bilal Ersarı, Necati Aksakal türküler seslendirirken, Royal Dans Grubu da halk dansları gösterileri sunacak.

Her ay hemşehri geceleri düzenlediklerini hatırlatan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, etkinliğe tüm Antalyalıları davet etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars Ardahan ve Iğdır Derneği Gecesi Düzenleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement