Kars, Ardahan ve Iğdır Tanıtım Günleri"Ne Doğru - Son Dakika
Yerel

Kars, Ardahan ve Iğdır Tanıtım Günleri"Ne Doğru

Sarıkamış ilçesinde "Kars, Ardahan ve Iğdır Tanıtım Günleri" etkinliği için hazırlık toplantısı düzenlendi.

11.10.2014 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıkamış ilçesinde " Kars, Ardahan ve Iğdır Tanıtım Günleri" etkinliği için hazırlık toplantısı düzenlendi.

Kaymakam Muhammed Gürbüz, öğretmenevinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, ilçenin bu tür platformlarda en üst düzeyde kendini göstermesi gerektiğini belirterek, her yıl düzenlenen tanıtım günlerinin büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

Kars-Ardahan-Iğdır tanıtım günleri programına ikinci defa katılacaklarını belirten Gürbüz, "Biz Kars ve Sarıkamış'ın tarihiyle doğasıyla turizmiyle ve zengin kültürüyle hak ettiği yerde olmadığını düşünüyoruz. Yani şeker, un ve yağ var ancak helvayı bir türlü yapamıyoruz. Kars Valiliğimizin koordinesinde bölgemizde devam eden çok ciddi yatırımlar var. Gerek kış gerekse yaz turizmi için altyapı, konaklama, spor tesisleri gibi birçok yatırım devam ediyor" diye konuştu.

Özellikle Sarıkamış'ın hem ulusal hem de uluslararası arenada hak ettiği yere getirmenin çabası içerisinde olduklarını vurgulayan Gürbüz, bunun sadece kamu kurumlarıyla değil, sivil toplum kuruluşlarının, turizm işletmecileri, esnaf ve vatandaşların el birliğiyle katkı sağlamasıyla mümkün olacağını belirtti.

Belediye Başkanı Göksal Toksoy da ilçenin yapılan yatırımlarla iki yıl içinde kalkınacağını, tanıtım günlerinde bu yapılan çalışmaları, gelinen noktayı, hayalleri ve Sarıkamış vizyonunu tarihten doğaya, turizmden kültüre, bütün enstrümanların kullanılması gerektiğini kaydetti

Toplantı, tanıtım günlerinde yapılacak çalışmalar ve stantların tanıtılmasıyla sona erdi. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kars, Ardahan ve Iğdır Tanıtım Günleri'Ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement