Kars-Kağızman-Ağrı Karayolu'nda Tipiden Masur Kalan 3 Kişi Kurtarıldı - Son Dakika
Yerel

Kars-Kağızman-Ağrı Karayolu'nda Tipiden Masur Kalan 3 Kişi Kurtarıldı

Kars-Kağızman-Ağrı Karayolu\'nda Tipiden Masur Kalan 3 Kişi Kurtarıldı

Kars-Kağızman-Ağrı Karayolu’nda etkili olan tipi ve kar yağışından yolda mahsur kalan 3 kişi 9 satlik çalışma sonucu kurtarıldı.

18.03.2014 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars-Kağızman- Ağrı Karayolu'nda etkili olan tipi ve kar yağışından yolda mahsur kalan 3 kişi 9 satlik çalışma sonucu kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre, Kars-Kağızman-Ağrı karayolunda etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle 3 kişinin yolda araçla mahsur kaldığı ihbarı akşam saat 21.45'te 5 kişilik AFAD Arama Kurtarma Ekibi bölgeye hızla sevk edildi. Ekibe Kağızman Karayolları Şefliğine ait 1 greyder dahil edildi. Ancak; giden ekiplerin de yoğun tipi nedeniyle mahsur kalması üzerine ikinci bir ekiple 2 kepçe saat 01.30 civarlarında olay yerine gönderildi.

Bölgede tipiye rağmen çalışmalara başlayan AFAD ekibi, sabaha kadar devam eden çalışmalar sonucunda saat 07.00 itibariyle 9 saatlik çalışma sonucu mahsur kalan Berat İnal (26), Harun Yiğiter (27), Osman Yiğiter (32), 04 AL 027 plakalı ticari minibüslerinde sağ olarak kurtarıldı. Kurtarılan 3 kişi olay yerinde bulunan 112 ekipleri tarafından sağlık kontrollünden geçirildi.

Öte yandan çalışmalara AFAD Müdürlüğü'nden 2 araç 10 personel, Karayolları Şefliği'nden 1 greyder 2 kepçe ve 1 adet ambulans katıldı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars-Kağızman-Ağrı Karayolu'nda Tipiden Masur Kalan 3 Kişi Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement