Kars Kayak İl Birinciliği yarışları tamamlandı - - Son Dakika
Spor

Kars Kayak İl Birinciliği yarışları tamamlandı -

Kars Kayak İl Birinciliği yarışları tamamlandı -

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen snowboard ve alp disiplini il birinciliği yarışları sona erdi.

08.02.2014 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen snowboard ve alp disiplini il birinciliği yarışları sona erdi.

Federasyonun, 2012-2013 yılı faaliyet programı kapsamında yer alan ve Osman Yüce Kayak tesislerinde düzenlenen yarışlarda sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.

Minik bayan, çocuk erkek, çocuk bayan, genç bayan, genç erkek, büyük bayan ve büyük erkek kategorilerinde yapılan, 10 kulüpten yaklaşık 200 sporcunun katıldığı yarışlarda dereceye giren yarışçılara düzenlenen törenle madalyaları verildi.

Yarışları izleyen Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, AA muhabirine, Sarıkamış'ta güzel bir havada gerçekleştirilen yarışların tamamlandığını söyledi.

Özellikle minik sporcuların performansının kendisini çok mutlu ettiğini belirten Ayık, "Geleceğe yönelik çok iyi minik sporcular seyrettik. Bu bizim için mutluluk kaynağı. Her şeyden önce kazasız belasız olarak yarışları bitirdik. Bütün sporcu, antrenör ve yöneticileri kutluyorum. Benim gözümde bugün burada herkes şampiyon, hepsini canı gönülden kutluyorum" dedi.

Yarışmaların alp disiplini kategorisinin büyük erkekler bölümünde Levent Taş, büyük bayanlarda Dilan İşçi, genç bayanlarda Nuricihan Tağızade, genç erkeklerde Karcan Cengiz ve minik bayanlarda ise Zehra Delibaş birinci oldu.

Snowboard kategorisinde de büyük erkeklerde Abdulkadir Çağır, büyük bayanlarda Sema Özel, genç erkekte İsa Baysal, çocuk bayanda Zeynep Kurtuluş ve çocuk erkekte ise Ahmet Çetinkaya madalya kazandı

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kars Kayak İl Birinciliği yarışları tamamlandı - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement