Kars'ta 3 Terörist Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Kars'ta 3 Terörist Öldürüldü

Artvin üzerinden Karadeniz'e geçmeye çalışan PKK'lılara karşı büyük bir operasyon başlatıldı. Operasyonda Kars'ın Sarıkamış ilçesinde 3 terörist öldürüldü.

22.08.2016 11:40  Güncelleme: 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ın Kağızman ilçesinde güvenlikle güçleriyle, PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 3 terörist öldürüldü.

"BÜYÜK BİR OPERASYON YAPIYORUZ"

Kars Valisi Rahmi Doğan, konuyla ilgili valilik makamında basın toplantısı düzenledi. 3 teröristin ölü olarak ele geçirildiğini söyleyen Vali Doğan, "Dün gece Çemçe-Madur bölgesinde başlatmış olduğumuz operasyon sabahın ilk saatleriyle neticelendi. 3 teröristi ölü olarak ele geçirdik silahlarıyla birlikte. Büyük bir operasyon yapıyoruz" dedi.

ÇEVRE İLLERDEN DESTEK VERİLİYOR

Çevre illerden alınan destekle PKK'lı teröristlere yönelik büyük bir operasyon başlattıklarını ifade eden Vali Doğan, "Çevre illerin desteğiyle birlikte Çemçe-Madur Bölgesi'nde Şah yolundan Kağızman'a doğru, tüm vadiler güvenlik birimlerimiz tarafından taranıyor. Sabahın ilk saatleri itibariyle ilk temas sağlandı ve 3 teröristi ölü olarak ele geçirdik. Operasyon devam ediyor. Birkaç gün daha devam edecek gibi gözüküyor. Şah yolundan Kağızman'a kadar bütün dereleri, mağaraları tarayarak ineceğiz" diye konuştu.

KARADENİZ'E GEÇİŞ YOLU KAPATILACAK

Terör örgütü PKK mensuplarının bölgeyi kullanarak Karadeniz'e geçmeye çalıştığını belirten Doğan, şunları kaydetti:

"PKK terör örgütü mensupları, Çemçe-Madur'dan önce Sarıkamış Boyalı, daha sonra oradan Şenkaya üzeriden Artvin üzerinden Karadeniz'in diğer bölgelerine açılmaya çalışıyor. Malumunuz, geçen hafta içerisinde PKK'nın dağ kadrosuna eleman temini yapan 5 kişiye gözaltı yaptık ve bunların 3'ü tutuklandı. Bu tür çalışmalarımız güvenlik güçlerimiz tarafından yapılıyor. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar, operasyonlarımız daha hızlı bir şekilde devam edecek."

Kars\'ta 3 Terörist Öldürüldü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kars'ta 3 Terörist Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement