Kars'ta 420 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Kars'ta 420 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Kars\'ta 420 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube ekipleri arama yaptıkları TIR'da 420 bin paket gümrük kaçağı sigara ile 12 bin faturasız cam tabak ele geçirdi.

27.08.2015 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube ekipleri arama yaptıkları TIR'da 420 bin paket gümrük kaçağı sigara ile 12 bin faturasız cam tabak ele geçirdi. Emniyet yetkilileri, el konulan sigaraların Kars'ta tek olayda ele geçirilen en yüksek miktar olduğunu vurduladı.

KOM ekipleri, Digor yolu üzerinden kent merkezine girişte yabancı plakalı bir TIR'ı durdurdu. TIR'da arama yapan polis, 420 bin paket kaçak sigara ve faturası olmayan 12 bin cam tabak ele geçirdi. TIR içerisindeki 49 yaşındaki M.A. ile 37 yaşındaki S.E. gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, ele geçirilen gümrük kaçağı sigaranın, Kars'ta tek olayda ele geçirilen en yüksek miktar olduğunu bildirdi. Bu yılın ilk 8 ayında yürütülen çalışmalarda yaklaşık 1 milyon paket kaçak sigara ele geçirildiği belirtilen yazılı açıklamada, "Ekonomide kayıt dışılığı artıran, vergi adaletini bozan, piyasalarda adil rekabeti ortadan kaldıran ve insan sağlığını tehdit eden sigara kaçakçılığıyla mücadelemizin, kararlılıkla devam edeceği, kamuoyuna saygılarımızla duyurulur" denildi. - Kars

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kars'ta 420 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement