Kars'ta 9 Yaşındaki Çocuğun Ölü Bulunması - Son Dakika
Yerel

Kars'ta 9 Yaşındaki Çocuğun Ölü Bulunması

Katil zanlısı Balk, Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından Erzurum E Tipi Kapalı Cezaevi'ne sevk edildi.

17.04.2014 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta kaybolduktan sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın'ı öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Aykut Balk, Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından Erzurum'a sevk edildi.

Erzurum E Tipi Kapalı Cezaevi'nde kaldığı koğuşta kollarını duvara sürterek kendisini yaraladığı belirtilen Balk'ın, Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ndeki tedavisi tamamlandı.

Kameralı odada 24 saat gözetim altında tutulan Balk'ın 2 günlük tedavisinin ardından Erzurum E Tipi Kapalı Cezaevi'ne götürülmek üzere yola çıkarıldığı kaydedildi.

Kars İstasyon Mahallesi'ndeki Barış Apartmanı'nda oturan 9 yaşındaki Mert Aydın, Faik Bey Caddesi'nde bulunan amcasının iş yerine 6 Nisan Pazar günü öğleden sonra yemek götürmüş, yemeği bıraktıktan sonra bir daha görülmeyen çocuğun ailesi polis merkezine giderek kayıp ihbarında bulunmuştu. Mert Aydın'ın cesedi 7 Nisan Pazartesi günü Karadağ Mahallesi'ndeki eski bir tabyanın yakınlarında bulunmuştu. Cinayet zanlısı olarak yakalanan Aykut Balk, tutuklanmıştı. - Elazığ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kars'ta 9 Yaşındaki Çocuğun Ölü Bulunması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement