Kars'ta Gözyaşları Sel Oldu - Son Dakika
Güncel

Kars'ta Gözyaşları Sel Oldu

PKK'lı teröristlerce yola döşenen mayına basarak şehit olan uzman çavuş 35 yaşındaki Ali Gökçe, Jandarma Alay Komutanlığı'nda düzenlenen törenle memleketine uğurlandı.

02.08.2015 12:09  Güncelleme: 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önceki gün Kars'ın Kağızman İlçesi'nde PKK'lı teröristlerce yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Ali Gökçe için İl Jandarma Alay Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Törene katılan Şehit Uzman Çavuş'un eşi Songül Gökçe, gözyaşlarına boğularak baygınlık geçirdi. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği şehidin eşi Songül Gökçe, "o ölmedi' diyerek gözyaşlarına boğuldu.

"VATAN AŞKI HER TÜRK'ÜN EN BÜYÜK TUTKUSUDUR"

Kars Jandarma Alay Komutanlığı'nda düzenlenen törende saygı duruşunda bulunuldu. İl Jandarma Alay Komutanı Murat Kınay, Uzman Çavuş'un şehitlik mertebesine ulaştığını söyledi. Kınay, "Vatan aşkı her Türk'ün en büyük tutkusudur. Her Türk Allah'ını sever gibi vatanını sever ve ibadet eder gibi vatana hizmet eder. Vatan için canını feda ederek şehitlik mertebesine ulaşmak her Türk askeri için elde edilebilecek en büyük rütbe, kazanılabilecek en büyük şereftir. Aziz naaşı önünde toplandığımız şehidimiz Osmaniyeli Jandarma Uzman Çavuş ali Gökçe Kars İli Kağızman İlçesi'nde terörle mücadele görevini ifa ederken şehit düşmüştür" dedi.

DUALAR OKUNDU, TEKBİR GETİRİLDİ

Yapılan konuşmaların ardından dualar okundu. Tekbir getirildi. Daha sonra Şehit Uzman Çavuş'un naaşı askerler tarafından ambulansa taşınarak memleketi Osmaniye'ye gönderilmek üzere havaalanına uğurlandı.

"GÖTÜRMEYİN, ÖLMEDİ O"

Şehit Uzman Çavuş Gökçe'nin naaşı ambulansa götürülürken eşi Songül Gökçe, 'Götürmeyin, ölmedi o' diyerek gözyaşlarına boğuldu. Baygınlık geçiren uzman çavuşun eşine sağlık ekiplerince ambulansa götürüldü.

Kars İl Jandarma Alay Komutanlığı'nda Şehit Uzman Çavuş Ali Gökçe için düzenlenen törene; Vali Günay Özdemir, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kenan Kalay, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Rektör Yardımcısı Hidayet Metin Erdoğan, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Azerbaycan Konsolos Yardımcısı, şehidin yakınları, askeri personel ve vatandaşlar katıldı. Şehit Gökçe, Osmaniye'ye bağlı Düziçi İlçesi'nde toprağa verilecek.

Kars\'ta Gözyaşları Sel Oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kars'ta Gözyaşları Sel Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (39)

  • mardinli: bizim şehitlerimiz tekbirlerle cennete uğurlanır,sizin zerdüş ölüleriniz cehenneme 41 11 Yanıtla
  • Davut: Allah sabır versin mekenı cenet olsun 33 1 Yanıtla
  • Isvicre: Allah yardımcız ola 21 0 Yanıtla
  • .: Bunu yasatanlarin da analari aglasin.mekanin cennet olsun sehidim.binlerce yigit var bir olur bin diriliriz..! 16 3 Yanıtla
  • kral xalo: Bunlar hep tayip in eserleridir 12 2 Yanıtla
  • ibrahim : alim şehidim kardeşim ruhun şad olsun 10 1 Yanıtla
  • tarsus: acımız bir ise sizin 1000 olsun Allah belanizi versin ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ 11 0 Yanıtla
  • Hatay Samandağ: ulan devlet. bu terörü bitirmek istesen 5 gününü almayacagini biliyor cumle alem. o cesret yoksa sende ya böl bu ülkeyi analar aglamasin yada ver bize silahi biz bitirelim halk olarak. bir çağrı kafidir kahraman Türk halkına.. 7 2 Yanıtla
  • hüso: Ya 350 tane pekakalı öldürüldü diyor siz onu koyun lara anlatın 7 1 Yanıtla
  • cCc: Ne mutlu Türk'üm diyene 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement