Kars'ta İş Yerinden Kuruyemiş Hırsızlığı - Son Dakika
Güncel

Kars'ta İş Yerinden Kuruyemiş Hırsızlığı

Kars\'ta İş Yerinden Kuruyemiş Hırsızlığı

Kars'ta bir iş yerinden kuruyemiş ve sigara çaldığı iddia edilen bir kişi, 20 iş yerinin kamera kaydının izlenmesi sonucu tespit edilerek yakalandı.

16.08.2014 10:36  Güncelleme: 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta bir oyuncakçı dükkanının duvarını delerek girdiği iş yerinden kuruyemiş ve sigara çaldığı iddia edilen ve çevredeki 20 iş yerinin kamera kaydının izlenmesi sonucu gözaltına alınan şüpheli, tutuklandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 2008 yılında işlediği bir suçtan dolayı cezaevine giren ve 2014 yılının ocak ayında tahliye olan G.B, (26) Atatürk Caddesi'ndeki evin balkonundan bir kuruyemiş dükkanının deposuna girerek leblebi, mısır, badem ve fındık çaldı.

Aynı iş yerine 2 gün sonra tekrar gelen şüpheli, bu sefer iş yerinin bitişiğinde bulunan oyuncakçı dükkanının duvarını demir çubukla kırarak, kuruyemiş dükkanındaki sigaraları da çalarak kaçtı. Şüpheli olayda çaldığı malzemeleri anlaştığı bir iş yerine sattı.

Olay üzerine çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 20 iş yerinin güvenlik kamerası kaydını izlemeye aldı.

Ekipler araştırma sonucunda G.B'yi sebze halinde gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.G, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan G.B'nin iş yerlerinin güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntülerinde ise malzemeleri iki seferde anlaştığı iş yerine götürdüğü ve arada da kıyafetlerini değiştirdiği görüldü. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kars'ta İş Yerinden Kuruyemiş Hırsızlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement