Kars'ta Silahlı Kavga - Son Dakika
Güncel

Kars'ta Silahlı Kavga

Kars'ta, aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı, olayla ilgili 4 kişi tutuklandı.

28.03.2017 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta, aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı, olayla ilgili 4 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, aralarında husumet olan iki ailenin fertleri arasında Halit Paşa Caddesi'nde tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından buradan ayrılan M.Ç ile M.M, Atatürk Mahallesi Eski Sanayi Sitesi civarında tekrar tartışmaya başladı. Taraflar arasında kavgaya dönüşen olayda M.Ç ile M.M birbirine karşılıklı olarak silahla ateş etti.

Kavgayı duyan M.Ç'nin yakınlarından E.Ş, S.Ç. ile M.M'nin yakını Ö.M. de sanayi sitesine gelerek yanlarındaki silahlarla kavgaya karşıtı.

Olayda taraflardan yaralanan olmazken yoldan geçen S.İ, ensesine isabet eden kurşunla yaralandı. S.İ, 112 Acil Sağlık sağlık ekibince Kars Harakani Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayın ardından başlattığı çalışma sonucunda kavgaya karışan E.Ç, S.Ç, M.Ç, R.Ç, H.Ç, E.Ç. ile M.M. ve Ö.M'yi gözaltına aldı.

Yakalanan şüphelilerin üzerinde, 4 adet tabanca, tabancalara ait şarjör ve şarjörlerin içerisinde 19 adet fişek ile 1 av tüfeği, tüfek içerisinde 1 fişek ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan S.Ç, M.Ç, E.Ç. ve M.M. tutuklandı, H.Ç. ve R.Ç. adli kontrol şartı uygulanarak serbest bırakıldı. E.Ç ve Ö.M ise ifadelerinin ardından salıverildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kars'ta Silahlı Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement