Kars'ta Ülkücüler Gecede Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kars'ta Ülkücüler Gecede Buluştu

Kars\'ta Ülkücüler Gecede Buluştu

Kars Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından "Ya Devlet Başa ya Kuzgun Leşe" gecesi düzenlendi.

13.05.2013 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından "Ya Devlet Başa ya Kuzgun Leşe" gecesi düzenlendi. Kars Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen geceye yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan gecede açılış konuşmasını yapan Kars Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Adıgüzel, Besmele çekerek başladığı konuşmasında barış sürecine değindi.

Adıgüzel;

"Son zamanlarda sözde barış süreci denilen, özde ise bölme parçalama ve kısaca yok etme projesi olan bir zırva ülke gündemini meşgul etmektedir. Mimarlığını bizzat AKP ve İmralı canisinin yaptığı ve adına süreç, çözüm ve barış denilen ihanet projesi alçakça ve rezilce Yüce Asil Türk Milletine dayatılmaktadır" dedi.

Geceye katılan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz,

Siyasi iktidar ve bölücü örgüt yandaşlarının karşılıklı pazarlıklar yürütüldüğünü, çözüm süreci adı altında dayatılan ihanet projesinin, süslü sözlerle lanse edildiğini,

binlerce Mehmetçiğin katili teröristlerin, hiçbir şey olmamış gibi elini kolunu sallayarak Türkiye'yi terk ettiğini söyledi.

Ülkü Ocakları Genel Başkan Kılavuz;

"Aziz Dava Arkadaşlarım, Bin yıllık millet ve devlet varlığının tartışıldığı bir süreci yaşamaktayız. Siyasi iktidar ve bölücü örgüt yandaşları karşılıklı pazarlıklar yürütmektedir. Çözüm süreci adı altında dayatılan ihanet projesi, süslü sözlerle lanse edilmektedir. Binlerce Mehmetçiğin katili teröristler, hiçbir şey olmamış gibi elini kolunu sallayarak ülkemizi terk etmektedir. Ana dilde eğitim, federasyon, özerklik gibi bölücü örgütün yıllardır savunduğu zırvalar bugün hükümete yakın sözde aydınlar tarafından rahatça dile getirilmektedir. Akil adamlar sıfatlı bir takım art niyetli sözde aydınlar ülkemizde vatandaşımızı "bölünmeye ikna etmek" için tur atmaktadırlar. İhanet dört bir yanda kol gezmekte, ne yazık ki bazı illerimizdeki üniversite yöneticileri, idari amirler, emniyet güçleri de buna çanak tutmaktadır. Kars Kafkas Üniversitesi'nde Kürtçü ve bölücü taşkınlıkları, bu şehrin huzurunu bozmaya yönelik faaliyetleri ve tek derdi okumak olan vatansever öğrencilere yapılan saldırıları yakından takip ediyorum. Ülkü Ocakları Genel Başkanı olarak buradan açıkça ifade ediyorum ki: Kafkas Üniversitesi'ndeki terör yanlısı bölücü yapılanmaya, idari ve akademik kadro içinden kimlerin ön ayak olduğunu,

Bu hainleri kimlerin koruduğunu ve bölücülerle gizli toplantıları kimlerin yaptığını çok iyi biliyoruz.

Daha düne kadar, kampüs içindeki bahar şenliklerinde hem de polis ve hocaların gözlerinin önünde bölücü örgüt ve elebaşı lehine slogan atan hainlere göz yuman Kafkas Üniversitesi'nin yöneticilerini,

Diğer sorumluları ve tüm yaşananları zamanı geldiğinde açmak ve hesap sormak için not ettik. Bunu herkes böyle bilmelidir. Bizim gönlümüz de, duamızda, gücümüzde ülküdaşlarımızladır. Hiç kimse ülkücüleri sahipsiz sanmasın ve ülkücülere yapılan zulümlerin cevapsız kalacağını düşünmesin" diye konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, kundaktaki bebekleri katleden, şehitlerin canını alan, PKK'lıların ellerini kollarını sallayarak bu süreçte gittiklerine dikkat çekti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya; "Sizde az merhamet, vicdan olsa askerimizi, polisimizi şehit eden PKK'lıların ellerini, kollarını sallayarak gitmesine seyirci kalmazsınız. Bu açılım denilen ihanet süreci değil de nedir? Bu tarihe kadar nice çok sayıda asker ve polisimiz şehit verildi. Kundaktaki bebekleri katleden, şehitlerimizin canını alan, bu PKK'lılar ellerini kollarını sallayarak bu süreçte gidiyorlar. Sınırımızdan ellerini, kollarını sallayarak gidiyorlar. Hem de silahlarıyla alıp gidiyorlar nereye gidiyorlar? Kandile gidiyorlar, Suriye'ye gidiyorlar ve diyorlar ki orada bekleyeceğiz ellerimizde silahlarla. İmralı'da yatan bebek katili diyor ki 'eğer bu adımlar atılmazsa, eğer bizler verilen sözler yerine getirilmezse 50 bin kişiyle tekrar geri döneriz.' İşte 'Reyhanlı'daki olayların hesabını soracağım' diyen iktidarın Türkiye'yi, Türk Milletini, bu kültür ve tarihi, koskoca Türkiye Cumhuriyeti devletinin düşürüldüğü durum budur. 2 bin soysuza karşı diz çöken, boyun eğen bir iktidarın karşısında bu şekilde yönetiliyoruz. Herkes teslim olsa da herkes taviz verse de Türk Milliyetçiliği var, Bozkurtlar var, Asenalarımız var. Biz olduğumuz müddetçe ne ülkemizde bir çakıl taşına bile ayrılmasında ne bir insanımızın bizden kopmasına izin vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz

Ülkü Ocakları Genel Merkezi Teşkilatlandırma Birimi Başkanı ve Kars Ülkü Ocakları Eski İl Başkanı Onur Ersançmış'a

şimdiye kadar yapmış olduğu başarılı hizmetlerden dolayı plaket verdi. Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel ise Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya'ya konsere katılımlarından dolayı plaket verdi. Düzenlenen Gece'de açık arttırmayla satılan Bozkurt heykelini Ötüken Senger kazandı.

Kars Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından düzenlenen gecede sahne alan Ozan Erhan Çerkezoğlu,

Sanatçı Ali Kınık ve Osman Öztunç,

seslendirdikleri bir birinden güzel türkülerle salonu dolduran kalabalığı coşturdu.

Geceye Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz,

MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, Kars Ülkü Ocakları İl

Başkanı Tolga Adıgüzel

Ülkü Ocakları Genel Merkezi Teşkilatlandırma Birimi Başkanı Onur Ersançmış, MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan

MHP MYK Üyesi Taner Gökçek, MHP MYK Üyesi Muharrem Yıldız, MHP MYK Üyesi M. Bülent Karataş Erzurum Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Kırmacı,

Ardahan Ülkü Ocakları Başkanı Vedat Yılmaz

Iğdır Ülkü Ocakları Başkanı Ersoy İçer

Bingöl Ülkü Ocakları Başkanı Osman Bar ile yaklaşık 5 bin kişi katıldı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars'ta Ülkücüler Gecede Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement