Kars'taki Trafik Kazası - Son Dakika
Yerel

Kars'taki Trafik Kazası

Kars'ta memur ve işçileri taşıyan özel halk otobüsünün bir otomobil ile çarpışması sonucu yaralananların kimlikleri belli oldu.

24.01.2013 23:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta memur ve işçileri taşıyan özel halk otobüsünün bir otomobil ile çarpışması sonucu yaralananların kimlikleri belli oldu.

Kazada ağır yaralanan Hamza Erdöner, Dilek Aras, Mesit Gülatı, Özkan Demir ve Öznur Atalayın'ın Kars Devlet Hastanesi'nde tedavilerinin sürdüğü, sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Diğer 28 yaralının ise Kars Kafkas üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Kars Devlet Hastanesi'nde tedavileri devam ediyor.

Kars Vali Yardımcısı Ünal Coşkun da yaralıları tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti.

Yaralılara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Coşkun, "Halk otobüsü Kars'ın girişinde önündeki araca çarpmamak için fren yapınca buzlanmadan kaynaklı olarak yan devrilmiş. Yaralılar hem üniversite hastanemiz hem de burada toplanmış durumda. 33 yaralımız tedavi altında" dedi.

Nizamettin Eksen yönetimindeki Selim Belediyesi'ne ait 36 H 0012 plakalı özel halk otobüsü, Karaçoban kavşağında Mehmet Çevik yönetimindeki 24 FE 244 plakalı otomobil ile çarpıştıktan sonra devrilmiş, kazada 33 kişi yaralanmıştı.

Muhabir: Ercüment Daşdelen - Çağlar Sefertaş

Yayıncı: Emine Konuk - KARS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kars'taki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement