Karşılıklı Atandılar Ama Yerlerinde Kaldılar - Son Dakika
Güncel

Karşılıklı Atandılar Ama Yerlerinde Kaldılar

Karşılıklı Atandılar Ama Yerlerinde Kaldılar

Milli Eğitim Bakanlığı'nın son atama kararnamesi ile Balıkesir ve Bolu'nun milli eğitim müdürleri yer değiştirdi.

19.08.2014 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı'nın son atama kararnamesi ile Balıkesir ve Bolu'nun milli eğitim müdürleri yer değiştirdi. Bolu Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu Balıkesir'e, Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz ise Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atandı. Ancak iki müdürün de yeni görev yerlerine gitmeyeceği ve görevlendirme ile yerlerinde kalacağı öğrenildi.

Balıkesir'e atanan İbrahim Çavuşoğlu, Twitter hesabı üzerinden atamayı duyururken, "Asaleten atamam Balıkesir'e çıktı, ancak Bolu'da çalışmaya devam edeceğim. Emeği geçenlere teşekkürler..." iletisini yazdı. Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü'nün sitesinden yapılan bilgilendirmede ise "Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim Çavuşoğlu Balıkesir'e atanmıştır. Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz ise ilimize atanmıştır. Bakanlığımızca yapılan atama kararnameleri sonrası yapılacak görevlendirme ile İl Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim Çavuşoğlu Bolu'da, Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz'de Balıkesir'de görevine devam edecektir" denildi.

Yusuf Cengiz, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Denetmenleri Başkanı olarak görev yaparken, 17 Ocak 2014 tarihinde Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanmıştı. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşılıklı Atandılar Ama Yerlerinde Kaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement