Karşılıklı Mekanlarda Tatilcileri Coşturdular - Son Dakika
Güncel

Karşılıklı Mekanlarda Tatilcileri Coşturdular

Karşılıklı Mekanlarda Tatilcileri Coşturdular

Türk pop müziğin iki ünlü ismi Hande Yener ve Demet Akalın, Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahne aldıkları karşılıklı mekanlarda tatilcileri coşturdu.

15.06.2015 19:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk pop müziğin iki ünlü ismi Hande Yener ve Demet Akalın, Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahne aldıkları karşılıklı mekanlarda tatilcileri coşturdu.

Gümbet Barlar Sokağı'nda Pasha Club'ta Hande Yener, Club Posh'ta da Demet Akalın sahne aldı. Aralarındaki rekabet zaman zaman gündeme gelen iki isim, hayranlarına eğlenceli dakikalar yaşattı. Gece yarısından sonra sahne alan iki ünlüden önce Demet Akalın, hayranlarıyla buluştu. Akalın'a sürpiz yaparak konsere gelen eşi Okan Kurt, DJ kabininden eşlik etti. Demet Akalın'ın konserine başlamasından bir süre sonra Hande Yener de hayranlarının karşısına çıktı.

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yener, geçtiğimiz günlerde 'Sebastian Beach' adlı işletmesini açtığının hatırlatılması üzerine, "Patroniçe olmak çok keyifli" dedi. Asla kilo almadığını söyleyerek göbeğini gösteren Yener "Sınırlarımı bilen biriyim. Asla kendimi bırakmam. Birde ne diyet yapacak ne de spor yapacak zamanım var. Zaten bütün bu enerjimi sahnede harcıyorum" dedi. Konserinde DJ kabininden eşlik eden oğlu Çağın Kulaçoğlu ile sahneyi paylaştıkları hatırlatılan Yener, "Arkamda oğlum var, sırtım yere gelmez" diye konuştu.

TATİLCİLER DOYASIYA EĞLENDİ

İki ünlü isim konserlerinde eski ve yeni albümlerinden şarkılar yer verdi. Şarkılara eşlik eden tatilciler doyasıya eğlendi. Yener ve Akalın, sahne performanslarıyla beğeni topladı. Aynı gecede iki ünlüyü dinlemek isteyen bazı tatilciler, karşılıklı mekanlar arasında gidiş-geliş yaptı. Hande Yener ve Demet Akalın'ın Bodrum'daki yaz konserleri programında; 23 Ağustos ve 6 Eylül'de yine aynı mekanlarda sahne alarak tatilcilerin eğlencesine renk katacağı belirtildi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşılıklı Mekanlarda Tatilcileri Coşturdular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement