Karşıyaka Arı Gibi - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka Arı Gibi

Teknik direktörü Yusuf Şimşek'le anlaştıktan sonra iddialı bir kadro kurmak isteyen Karşıyaka yönetimi, dış transferde Denizlisporlu Yenal'dan sonra iç transferde Ahmet Arı'yla yeniden anlaştı.

11.06.2014 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teknik direktörü Yusuf Şimşek'le anlaştıktan sonra iddialı bir kadro kurmak isteyen Karşıyaka yönetimi, dış transferde Denizlisporlu Yenal'dan sonra iç transferde Ahmet Arı'yla yeniden anlaştı.

Yeşil kırmızılı formayla geçen sezon yarım devrede 8 gol atan ve performansıyla pek çok Süper Lig takımından teklif alan Ahmet 1 yıl daha takımda kalacak. Masaya oturduğu kaleci İlker Avcıbay'dan cevap alamayan Karşıyaka, Kazak file bekçisi David Loriya'yla yeniden görüşerek el sıkıştı. Önümüzdeki günlerde imza atacağı bildirilen Kazak file bekçisinin Türk statüsünde forma giyeceği açıklandı.

Teknik heyet  dış transferde Fethiyespor'dan orta saha oyuncusu Onur Okan'ın yanı sıra 1461 Trabzon'dan sağ açık Mehmet Sıddık İstemi'yle de anlaşmak istediği bildirildi. CERNAT'I İSTEDİ

Transferde Ahmet Arı, Can Erdem, Onur Alkan, Loriya, Yenal gibi daha önce çalıştığı isimleri tercih eden Karşıyaka teknik direktörü Yusuf Şimşek, yönetimden yıldız transfer olarak Çaykur Rizespor'la sözleşmesi biten Florin Cernat'ın transfer edilmesini istedi. Ülkemizde Süper Lig'de Kardemir Karabükspor forması giyen, Yusuf Şimşek'in de teknik ekipte yer aldığı Çaykur Rizespor'da şampiyonluk yaşayan 34 yaşındaki yıldız oyuncuyla görüşmeler başladı. Hajduk Split, Dinamo Kiev ve Romanya Milli Takımı'nda oynayan Cernat, Süper Lig'de 87 maçta 21, 1'inci Lig'de 17 maçta 9 gol attı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka Arı Gibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement