Karşıyaka Asrın Grup'ta Çok Özel İmza - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka Asrın Grup'ta Çok Özel İmza

Karşıyaka Asrın Grup\'ta Çok Özel İmza

Kadınlar Voleybol 2'nci Ligi takımlarından Karşıyaka Asrın Grup, iki yeni oyuncusuna çok özel bir imza töreni düzenledi.

20.08.2015 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadınlar Voleybol 2'nci Ligi takımlarından Karşıyaka Asrın Grup, iki yeni oyuncusuna çok özel bir imza töreni düzenledi.

Karşıyaka, geçtiğimiz günlerde kadrosuna kattığı Salihli Belediyesporlu pasör Çağla Doğan ve Sırp smaçör Aleksandra Terzic'le Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı'nın (ZİÇEV) organizasyonunda Çiğli'deki Özel Vasfiye Orhan Akyıldız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sözleşme imzaladı.

İmza törenine Kulüp Başkanı Ali Erten, Voleybol Şube Başkanı Ali Talak, Asbaşkan Onur Güner ile Antrenör Gökhan Sezal ve tüm voleybolcular da katıldı. Tören öncesi zihinsel engelli çocukların müzik eşliğinde yaptığı gösteriyi izleyen voleybolcular, kulüp logosunun yer aldığı pastayı birlikte kesti, çocuklarla ilgilenip bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Erten, ZİÇEV'deki özel çocukları maçlara da beklediklerini söyledi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka Asrın Grup'ta Çok Özel İmza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Dinar'da yapılan denetimde 9 motosiklet trafikten men edildi
    13:04 Dinar'da yapılan denetimde 9 motosiklet trafikten men edildi

    Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde polis tarafından motosiklet sürücülerine yönelik yapılan denetimde çevreye rahatsızlık verecek derecede gürültü çıkaran, plakasız, tescilsiz ve trafiği tehlikeye düşürecek şekilde motor kullanan 9 sürücünün motosikleti trafikten men edildi.

  • Ağrı'ya Yeni Kapalı Tenis Kortları Kazandırılıyor
    13:04 Ağrı'ya Yeni Kapalı Tenis Kortları Kazandırılıyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ağrı'da spor yapabilme koşullarını iyileştirmek amacıyla yatırımlara hız vererek, Ağrı'ya 2 adet yeni kapalı tenis kortu kazandırıyor. Ağrı Valiliği koordinesinde başlatılan inşaat çalışmalarının Ekim ayında tamamlanması hedefleniyor. Bu tesislerle Ağrı, ulusal ve uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapmayı hedefliyor ve spor turizminin gelişmesine katkı sağlayacak.

  • Manisa'da 'Güven Huzur' Uygulaması: 152 Araç Sürücüsüne Cezai İşlem Uygulandı
    13:03 Manisa'da 'Güven Huzur' Uygulaması: 152 Araç Sürücüsüne Cezai İşlem Uygulandı

    Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 'Güven Huzur' uygulamasında kuralları ihlal eden 152 araç sürücüsüne 376 bin 316 TL para cezası kesildi. Ayrıca, hakkında yakalama kararı bulunan şahıslar da gözaltına alındı.

  • Of Ziraat Odası Başkanı: Çay budamaları için 15 gün içerisinde yapılmalı
    13:02 Of Ziraat Odası Başkanı: Çay budamaları için 15 gün içerisinde yapılmalı

    Trabzon'un Of ilçesi Ziraat Odası Başkanı Berkant Saral, çay sezonunun yaklaşmasıyla birlikte çiftçilere çağrıda bulunarak, ÇAYKUR kotasını değerlendirebilmek için yaş çay budamalarının 15 gün içerisinde yapılması gerektiğini söyledi. Saral, özel sektörün düşük fiyatlarla çay alacağını belirterek, çiftçilerin mağduriyet yaşamamaları için budama yapmalarının önemli olduğunu vurguladı.

  • Diyarbakır'da kadın cinayeti davasında ceza indirimi
    13:02 Diyarbakır'da kadın cinayeti davasında ceza indirimi

    Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi, boşandığı eşi tarafından öldürülen Mihriban Altürk'ün katilini ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasından müebbet hapse çevirirken, müşterek kızlarını öldürmeye teşebbüsten verilen 20 yıl hapis cezasını ise 3 yıla düşürdü. Karara itiraz edecek olan avukatlar, sanığın pişmanlık belirtisi göstermediğini ve indirim almadan cezalandırılması gerektiğini belirtti.

  • Altınordu Belediyesi 787 Milyon TL Borçla Devralındı
    13:02 Altınordu Belediyesi 787 Milyon TL Borçla Devralındı

    Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, belediyenin 787 milyon TL borçla devralındığını açıkladı. Tepe, mali durumun içler acısı olduğunu belirterek, projeleri gerçekleştirmek için mali disiplini sağlayacaklarını söyledi.

  • Ampute Milli Futbol Takımı, Fransa'daki Avrupa Şampiyonası öncesi Kocaeli'de hazırlıklarını sürdürüyor
    13:00 Ampute Milli Futbol Takımı, Fransa'daki Avrupa Şampiyonası öncesi Kocaeli'de hazırlıklarını sürdürüyor

    Ampute Milli Futbol Takımı, Fransa'da düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası öncesi hazırlık kampının ikinci etabını Kocaeli'de sürdürüyor. Teknik direktör İsmail Temiz yönetimindeki milli takım, Kocaeli'de antrenmanlarını sürdürerek rakiplerine üstünlük sağlamak için taktiksel ve fiziksel çalışmalar yapıyor. Milli takım, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan Erkoç ve destek olan herkese teşekkür ederek Avrupa'ya şampiyon gidip dönmek istediklerini belirtti.

  • Samsun'un Yakakent ilçesinde kaçak içki ve sigara ele geçirildi
    13:00 Samsun'un Yakakent ilçesinde kaçak içki ve sigara ele geçirildi

    Yakakent Polis Merkezi Amirliği ekipleri, Abhazya Özerk Cumhuriyeti'nden kaçak içki ve sigara getirildiği istihbaratını aldı. Yapılan araştırmalar sonucunda 4 şüpheli şahsın ikamet ve araçlarında yapılan aramalarda toplamda 77 adet 1 litrelik şişelerde kaçak içki, 13 litre menşei belli olmayan el yapımı içki ve bin 216 paket kaçak sigara ele geçirildi. Operasyonun ardından 4 şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldı.

  • Ankara'nın Mamak ilçesinde 4 katlı binanın çatısı yandı
    12:59 Ankara'nın Mamak ilçesinde 4 katlı binanın çatısı yandı

    Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Balkiraz Mahallesi Tıp Fakültesi Caddesi'ndeki bir binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının çıkış nedeni ise araştırılmak üzere çalışma başlatıldı.

  • Atatürk Üniversitesi, Yoğun Bakım Hastaları İçin El Şeklinde Cihaz Geliştirdi
    12:58 Atatürk Üniversitesi, Yoğun Bakım Hastaları İçin El Şeklinde Cihaz Geliştirdi

    Atatürk Üniversitesi akademisyenleri, Kovid-19 döneminden ilham alarak hastanelerin yoğun bakım ünitelerinde tedavi gören bilinci kapalı hastalara destek olmak amacıyla el şeklinde bir cihaz geliştirdi. Bu cihaz, hastaların tedavi sürecinde bir yakınının elini tutuyormuş hissi veriyor. Ayrıca, cihaza hasta yakınlarının veya istenilen seslerin eklenmesiyle hastalara olumlu etki sağlanması hedefleniyor. Cihaz, yoğun bakım hastalarının eline yerleştirilerek zaman zaman sıkma refleksleri gerçekleştiriyor. Bu çalışma, hastalar üzerindeki etkisini incelemek amacıyla bilimsel çalışmalara da başlanmıştır.


Advertisement