Karşıyaka-Bucaspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka-Bucaspor Soyunma Odaları

İzmir derbisinde Bucaspor'u 1-0 mağlup eden Karşıyaka'da Teknik Sorumlu Mustafa Ati Göksu, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Her iki takım için de zorlu bir mücadele olacağını biliyorduk. İlk yarı ortada geçen maçın ikinci yarısında oyuna ağırlığımızı koyduk. Kırılma anlarında kalecimiz Behram güzel kurtarışlar yaptı.

22.11.2014 21:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir derbisinde Bucaspor'u 1-0 mağlup eden Karşıyaka'da Teknik Sorumlu Mustafa Ati Göksu, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Her iki takım için de zorlu bir mücadele olacağını biliyorduk. İlk yarı ortada geçen maçın ikinci yarısında oyuna ağırlığımızı koyduk. Kırılma anlarında kalecimiz Behram güzel kurtarışlar yaptı. Öne geçip kaybettiğimiz son iki maç moralimizi bozmuştu, ancak toparlandık. Kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, ilk yarısını üstün oynadıkları derbide Karşıyakalı Ofoedu'nun kendini yere atıp takımına haksız penaltı kazandırdığını öne sürerek, "Ofoedu Yasin'e kendi ayağını taktırdı. Oynadığımız 10 maçta aleyhimize 9 penaltı verilmesi tesadüf değil. Sıkıntılara rağmen bu takım karakteriyle, inatçı futboluyla Play-Off'a kalacak güçte. Taraftarın tepkisine kulak asmıyorum, mukavelem devam ediyor. Görevimin başındayım. Bu tepkiler sadece Bucaspor'a zarar verir. Sabırlı olmaları lazım" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka-Bucaspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement