Karşıyaka Çıkış Arıyor - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka Çıkış Arıyor

Ptt 1'inci Ligi'nde Osmanlıspor, Türkiye Kupası'nda da Altay yenilgileriyle üst üste iki şok yaşayan Karşıyaka, pazartesi günü evinde oynayacağı Şanlıurfaspor maçını kazanıp çıkışa geçmeyi hedefliyor.

26.09.2014 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi'nde Osmanlıspor, Türkiye Kupası'nda da Altay yenilgileriyle üst üste iki şok yaşayan Karşıyaka, pazartesi günü evinde oynayacağı Şanlıurfaspor maçını kazanıp çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Ligde ilk 3 haftayı 4 puanla lider Osmanlıspor'un 5 puan gerisinde tamamlayan yeşil-kırmızılı ekipte futbolcularının dikkatini çeken teknik direktör Yusuf Şimşek, "Kupada taraftarımızı çok üzdük. Buna rağmen bize tek kötü söz söylemediler. Onların gönlünü ligde alacağız" dedi.

"Karşıyaka'da artık savaşan, formayı sırılsıklam terletecek futbolcular oynayacak" diyerek revizyon sinyali veren Yusuf Şimşek, "Ben dahil hepimiz hatalarımızı, yapmamız gerekenleri değerlendireceğiz. İddialı bir kadro kuran Şanlıurfaspor karşısında çok önemli bir maça çıkacağız. İyi bir ekibiz ve artık tek hedefimiz lig. Bu haftadan itibaren galibiyet serisi başlatmak istiyoruz" diye konuştu.

Karşıyaka'da kupada kırmızı kart gören Behram cezalı, Rıdvan ile Servan'ın cezaları bitti.

ESKİ DOSTLAR YİNE RAKİP

Karşıyaka'nın bu hafta konuk edeceği Şanlıurfaspor'u tanıdık isimler çalıştırıyor. Karşıyaka'da hem futbolcu hem de 2012-13 sezonunda teknik direktör olarak görev yapan Cihat Arslan, geçen sezon İstanbul Başakşehir'i şampiyonluğa taşıdıktan sonra Şanlıurfaspor'la anlaştı.

Cihat Arslan'ın yardımcılıklarını Karşıyaka'da olduğu gibi yine Recep Umut, Ülken Durak ile Fevzi Layiç yapıyor. Karşıyaka'da bu sezon henüz forma şansı bulamayan Bartu, kadroya alınırsa babası Recep Umut'a karşı sahaya çıkmanın heyecanını yaşayacak. Şanlıurfa'da eski Karşıyakalı Onur Akbay da forma giyiyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka Çıkış Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement