Karşıyaka'da Acar'a Divan'dan Tepki - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'da Acar'a Divan'dan Tepki

Karşıyaka Divan Kurulu Başkanı Sadrettin İşçimenler, sezon öncesi büyük mali destek verdiği yönetimle ters düşen ve 1461 Trabzon yenilgisi sonrası taraftara yönelik yayınladığı mesajda, "Bu yönetim biz istersek olmaz" ifadelerini kullanan İstanbullu işadamı Erdal Acar'a tepki gösterdi.

21.09.2015 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşıyaka Divan Kurulu Başkanı Sadrettin İşçimenler, sezon öncesi büyük mali destek verdiği yönetimle ters düşen ve 1461 Trabzon yenilgisi sonrası taraftara yönelik yayınladığı mesajda, "Bu yönetim biz istersek olmaz" ifadelerini kullanan İstanbullu işadamı Erdal Acar'a tepki gösterdi. Acar'ın kulübe yaz döneminde önemli bir maddi kaynak aktardığını hatırlatan İşçimenler, "Ancak yönetimler kongreyle seçilir, kongreyle görevden ayrılır. Karşıyaka'nın en yüksek karar merci genel kuruldur. Yönetimlerin seçilmesine ve devamlılığına kongre üyeleri karar verir" dedi.

"Kulübün sahibi kongre iradesidir" mesajını veren Sadrettin İşçimenler, "Halen iş başında seçilmiş bir yönetim var ve yönetimin doğrularını, yanlışlarını, görevde kalıp kalmayacağını kongre belirler" ifadesini kullandı. Acar'ın çıkışıyla ilgili açıklama yapmayan yönetim ise işbirliğinin devam etmesi için resmi sözleşme imzalanmasını şart koşuyor. Yeşil kırmızılılarda yönetim-Acar gerginliğinde Futbol Şube Yöneticisi Mustafa Özçakar'dan sonra Muhassip Üye Selami Gönülkırmaz da istifa ettiğini açıkladı. İki yöneticinin de istifası henüz yönetim toplantısında gündeme alınmadı.

ÇİLELİ YOLCULUK

Karşıyaka, Ziraat Türkiye Kupası 2'nci eleme turunda çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Kurtalanspor maçı için yarın yola çıkacak. Karşıyaka sabah 06.00'da Diyarbakır'a gidip oradan Batman'a geçerek kampa girecek. Yeşil kırmızılılar, Siirt Kurtalan'daki karşılaşmadan sonra aynı gün İzmir'e dönecek.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'da Acar'a Divan'dan Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement