Karşıyaka'da Bomba Paniği - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'da Bomba Paniği

HABER ALİ ÖLMEZ Karşıyaka'nın en işlek caddesi olan 1717 Kemalpaşa Caddesi'nde yer alan ve ek adliye binasının da içinde yer aldığı Vakıf İşhanı'nda bulunan iş mahkemesinde şüpheli bir paket ihbarında bulunulması Karşıyaka'da hareketli saatler yaşanmasına yol açtı.

02.12.2016 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapılan ihbar neticesinde çok sayıda polis ekibi, bomba imha umanı ve bombalı paket aramasında kulanılan köpekler olay yerine gönderilirken Çarşı içinde bulunan işyerleri ve evlere ait 20 bina boşaltılarak binada bulunanlar güvenli bölgelere tahliye edildi. İhbar nedeniyle iş mahkemesi, icra mahkemeleri ve bölgedeki bankalar başta olmak üzere yaklaşık olarak 2 saat boyunca işler dururken Çarşının trafiğe kapanmasıyla da meraklı vatandaşlar polis noktalarında toplanarak çalışmaları izledi.

Meraklı vatandaşlar güvenlik güçlerinin çalışmalarında zaman zaman zor anların yaşanmasına sebebiyet verirken ihbarın asılsız olduğunun ortaya çıktı. İhbarın asılsız olduğunun anlaşılmasıyla beraber güvenli bölgelere tahliye edilen çalışanlar işlerine Karşıyaka Çarşısı olarak da bilinen 1717 Kemalpaşa Caddesi de eski hareketli haline geri döndü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karşıyaka'da Bomba Paniği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement