Karşıyaka'da Buzlar Eridi - Son Dakika
Spor

Karşıyaka'da Buzlar Eridi

Ptt 1'inci Ligi takımı Karşıyaka'nın yönetimi, hayati önem taşıyan 1461 Trabzon deplasmanında alınan mağlubiyetten sonra, "Galibiyet primini bile bilmeden maça çıktık" diyerek ipleri geren teknik direktör Yusuf Şimşek'le arasındaki buzları eritti.

24.02.2016 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi takımı Karşıyaka'nın yönetimi, hayati önem taşıyan 1461 Trabzon deplasmanında alınan mağlubiyetten sonra, "Galibiyet primini bile bilmeden maça çıktık" diyerek ipleri geren teknik direktör Yusuf Şimşek'le arasındaki buzları eritti.

Yusuf Şimşek'le önce kulüpte toplantı yapan, ardından da akşam yemeğinde bir araya gelen Başkan Fatih Diniz ve yöneticiler, sorunları masaya yatırıp alınabilecek önlemleri değerlendirirken, "El birliğiyle mücadeleye devam" kararı da aldı. Yusuf Şimşek'le aralarında sıkıntı olmadığını söyleyen Başkan Diniz, şunları söyledi:

"Hocamız işinin başında. Ligdeki rakiplerimizden birine yenilerek 17 puanda kaldık. Henüz biten bir şey şok ama vakit daralıyor. Kalan 12 maçlık periyotta minimum 20 puan almamız şart. Bu kadar emeğin sonunun kötü bitmeyeceğine, sezon sonu kurtuluşumuzu ilan edeceğimize inanıyoruz."

Samsunspor galibiyetine 8'er bin TL prim ödeyen Karşıyaka, kalan haftalarda puana dayalı paket prim sistemi uygulamayı planlıyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karşıyaka'da Buzlar Eridi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement