Karşıyaka'da Çiçek Kokacak Festival - Son Dakika
Yerel

Karşıyaka'da Çiçek Kokacak Festival

Karşıyaka\'da Çiçek Kokacak Festival

İzmirli çiçek üreticileriyle doğa sevdalılarını buluşturan “Karşıyaka Çiçek Festivali” için geri sayım başladı.

02.05.2016 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmirli çiçek üreticileriyle doğa sevdalılarını buluşturan "Karşıyaka Çiçek Festivali" için geri sayım başladı. Karşıyaka Belediyesi tarafından 13-16 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek dev organizasyon, Bostanlı Pazaryeri'nde gerçekleşecek. Sevilen sanatçı Nev ve farklı grupların konserleri de festival akşamlarına renk katacak.

ÜRETİCİDEN TÜKETİCİYE

Karşıyaka Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Çiçek Festivali, bu yıl 15'inci kez Karşıyaka'yı renklendirecek. 13-16 Mayıs'ta Bostanlı Pazaryeri'nde yapılacak festivalde, Bayındır, Ödemiş, Urla gibi çeşitli bölgelerden yüze yakın çiçek üreticisi stant açacak. Yüzlerce çeşit çiçek, meyve ve ağaç fidanları ile bahçe bitkilerinin görücüye çıkarılacağı festivalde satışlar da üreticiden tüketiciye aracısız olarak gerçekleşecek. Festivalde; bahçe malzemeleri, saksı çeşitleri, çiçek ilaçları, toprak ve gübre gibi ürünlerin satışı da yapılacak. Karşıyaka Belediyesi Parklar Müdürlüğü ise alanda stant açarak, çiçek ve bahçe bitkileri konusunda ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek. Festival, binlerce İzmirliyi ağırlayacak.

NEV DE SAHNE ALACAK

Yöresel gıda ve hediyelik eşya gibi farklı stantların da yer alacağı festival alanında, çocuklar için oyun grupları kurulacak. 4 gün sürecek organizasyon kapsamında her akşam konser keyfi de yaşanacak. 13 Mayıs Cuma günü Cenk Bosnalı, 14 Mayıs'ta ünlü sanatçı Nev, 15 Mayıs'ta ise Ali Çakar sahneye çıkacak. Konserler, Bostanlı Pazaryerinde, 21.00'de başlayacak.

ÇİÇEK GİBİ KARŞIYAKA

Karşıyaka'yı çiçeklerle güzelleştirmek ve daha yeşil bir kent yaratmak için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Hem Çiçek Festivalimiz hem de En Güzel Balkon ve Bahçe Yarışmamız, çiçek gibi bir Karşıyaka yaratma hedefimizde önemli yer tutuyor. Tüm Karşıyakalıları, coşkumuza ortak olmaya davet ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karşıyaka'da Çiçek Kokacak Festival - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement