Karşıyaka'da Dumlupınar Bıraktı - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'da Dumlupınar Bıraktı

Şampiyonluk hedefiyle başladığı PTT 1'inci Ligi'nde iç sahada 1461 Trabzon, deplasmanda da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a yenilen Karşıyaka'da bugün ani bir gelişme yaşandı, teknik sorumlu Cüneyt Dumlupınar görevini bıraktı.

28.09.2015 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonluk hedefiyle başladığı PTT 1'inci Ligi'nde iç sahada 1461 Trabzon, deplasmanda da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a yenilen Karşıyaka'da bugün ani bir gelişme yaşandı, teknik sorumlu Cüneyt Dumlupınar görevini bıraktı.

Yönetimin 1461 Trabzon mağlubiyetinden sonra Gaziantep'te son bir şans verdiği Cüneyt Dumlupınar, Profesyonel Şube Sorumlusu Osman Kırkpınar'a veda kararı aldığını açıkladı. Kayserispor'u geçen sezon Süper Lig'e çıkarırken PTT 1'inci Ligi'nde şampiyonluk yaşayan en genç çalıştırıcı ünvanını alan Dumlupınar, altyapısında yetişerek 20 yaşında ayrıldığı Karşıyaka'ya 35 yaşında teknik adam olarak dönmüştü.

YILMAZ VURAL: "DÜŞÜNME AŞAMASINDAYIZ"

Öte yandan yönetimin teknik direktörlük için teklif götürdüğü ilk isim olan Yılmaz Vural, öneriye sıcak baktığını söyledi. Kariyerinin ilk yıllarında görev yaptığı yeşil kırmızılı kulübün kendisinde önemli bir yeri olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, şunları söyledi:

" Erdal Acar'ı da yakından tanıyorum. Kendisiyle görüştük ve şu an düşünme aşamasındayız. Ama doğruyu söylemek gerekirse Karşıyaka kredisini tüketmiş durumda. Süper Lig'e yükselen takımlara baktığımızda sezon boyunca 4 yenilgi aldığını görüyoruz. Oysa Karşıyaka'nın şimdiden 3 mağlubiyet var. Bu şartlarda takımın Süper Lig'e direkt çıkacağını iddia etmek çok mantıklı değil. Plan ve proje önemli." - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'da Dumlupınar Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • c.yanık: yılmaz hoca,, ptt 1 liğinde kaç takım çalıştırmış. puan hesabı yapıyo..! 0 0 Yanıtla

Advertisement