Karşıyaka'da Erten'in Önceliği Tesis - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'da Erten'in Önceliği Tesis

Karşıyaka\'da Erten\'in Önceliği Tesis

Karşıyaka'da 21 Mayıs'ta yapılacak olağan kongrede başkanlık için Mutlu Altuğ'la yarışmaya hazırlanan Ali Erten, "Sponsorumuz olmazsa misyonumuz takımımızı şampiyon yapmaktan çok tesislerimizi tamamlamak olacak" dedi.

16.05.2015 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşıyaka'da 21 Mayıs'ta yapılacak olağan kongrede başkanlık için Mutlu Altuğ'la yarışmaya hazırlanan Ali Erten, "Sponsorumuz olmazsa misyonumuz takımımızı şampiyon yapmaktan çok tesislerimizi tamamlamak olacak" dedi.

Kongre sürecinde Karşıyaka'yı Süper Lig'e taşımak için destek vereceğini açıklayan iş adamı Erdal Acar'ın tam desteğini alan Erten, "Aday olmaya karar verdiğimde Acar'ın futbol takımına sponsorluk düşüncesini bilmiyordum. Yolu çıkarken buna göre hareket etmedim ama desteği bizim için büyük bir artı olacak" diye konuştu.

"Seçimi kazanırsak futbol şubesine yönelik resmi teklifini alacağız, gerekirse teklifi genel kurula da sunarız" diyen Ali Erten, "Sponsorluk gerçekleşmezse daha makul hedeflerle yola çıkacağız. Misyonumuz takımımızı şampiyon yapmaktan çok tesislerimizi tamamlamak olacak. Tesisleri tamamlayamazsak her yıl bu bütçelerle borçlanarak gemiyi yüzdürmemiz mümkün değil" dedi.

Ali Erten, basketbol takımının daha büyük bir hedefle yola çıkması için sponsor Yaşar Holding'le görüştüklerini belirterek, "Orada Antrenör Ufuk Sarıca'nın kurduğu başarılı yapıyı kesinlikle bozmayız" dedi.

Koltuk taraftardan

KARŞIYAKA'da sosyal medya temsilcileri, kulübün yeni stat projesinin gerçeklemesi için yoğun çaba harcayan Ali Erten'e anlamlı bir hediye verdi. Taraftarlardan Feruz Bozarslan, Erten'e 15 bin kapasiteyle yenilenmek için yıkılan İlçe Stadı'nın tribünlerinden sökülen bir koltuğu hediye etti. Taraftarın jestiyle duygulanan Erten, "Stadın bittiği, taraftarımızın Çarşı'dan maçlara gittiği günlerin hayalini kuruyorum. Futbol takımımız için Sasalı'da hazine arazisine yeni bir kamp tesisi yapmayı planlıyoruz. Altyapılar ve diğer branşları Çiğli Tesisleri'ne taşıyacağız" ifadelerini kullandı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'da Erten'in Önceliği Tesis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement