Karşıyaka'da Fall Dönüyor - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'da Fall Dönüyor

Karşıyaka\'da Fall Dönüyor

Ptt 1'inci Lig takımı Karşıyaka'da Gökhan Ünal'ın sakatlığı nedeniyle Senegalli golcü Djiby Fall'a bu hafta oynanacak Giresunspor deplasmanı için ilk 11 yolu gözüktü.

16.11.2015 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig takımı Karşıyaka'da Gökhan Ünal'ın sakatlığı nedeniyle Senegalli golcü Djiby Fall'a bu hafta oynanacak Giresunspor deplasmanı için ilk 11 yolu gözüktü.

En son ligin 6'ncı haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında eski teknik direktör Cüneyt Dumlupınar tarafından 11'de değerlendirilen Fall, Kemal Özdeş'in görneve getirilmesinden sonra kulübeye mahkum oldu.

Özdeş döneminde Alanyaspor, Kardemir Karabükspor, Vartaş Elazığspor, Adanaspor ve Göztepe maçarında yedek soyunan Senegalli santrfor, Giresun'da Karşıyaka'nın en önemli kozlarından biri olacak. Sezonun ilk 5 maçının 4'ünde 11'de sahaya çıkan Fall, şimdiye kadar yeşil kırmızılı formayla sadece 1 kez rakfip fileleri sarstı.

Öte yandan sağ bek Serkan'ın cezasının sona erdiği Karşıyaka'da tedavisi süren Gökhan dışında eksik yok.

OKUL ZİYARETİ

Karşıyaka sevgisinin genç nesillere aşılanması için 1912 Karşıyaka Derneği tarafından organize edilen okul ziyaretleri devam ediyor. Yeşil kırmızılı ekipte forma giyen Tugay Kaçar ve Ali Kemal Özkan, Bayraklı Petkim Latife Hanım İlkokulu'nda miniklerle bir araya geldi. Dernek yönetimi çocuklara atkı hediye ederken, 2 futbolcu öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirip imza dağıttı.

FOOTĞRAF
- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'da Fall Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement