Karşıyaka'da Genel Kurul Heyecanı - Son Dakika
Spor

Karşıyaka'da Genel Kurul Heyecanı

Karşıyaka Spor Kulübü'nde 21 Mayıs Perşembe günü yapılacak genel kuruldaki başkan adaylarından Ali Erten, takımın daha büyük hedeflere varması için mali kaynak bulma konusunda arayışlarının sürdüğünü belirterek "Sponsorumuz olmazsa, misyonumuz, takımımızı şampiyon yapmaktan çok tesislerimizi tamamlamak olacak" dedi.

16.05.2015 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erten, yaptığı açıklamada, kongrede aday olan Mutlu Altuğ'a başarılar dileyerek, yönetim kurulu aday listesini kongre gününe kadar açıklamayacağını belirtti.

Aday olmaya karar verdiğinde Erdal Acar'ın futbol takımına sponsor olma düşüncesini bilmediğini kaydeden Erten, "Erdal Acar'la bugün bir araya geleceğiz. Kendisinin futbol takımına sponsor olma kararı bizim için büyük artı olacak. Ancak biz yola çıkarken buna dayalı olarak hareket etmedik" şeklinde görüşlerini aktardı.

Erten, Erdal Acar'ın kendisine destek olacağının açıklamasına bir dahlinin olmadığını belirterek, "Eğer seçimi kazanırsak, futbol şubesine yönelik resmi teklifini alacağız, bunu o günkü yetkili kurullarımız değerlendirir" diye konuştu.

Sponsorluk konusunda anlaşılması halinde güzel hedeflerin olacağını kaydeden Erten, "Anlaşamazsak daha makul hedeflerle yola çıkacağız. Misyonumuz, takımımızı şampiyon yapmaktan çok tesislerimizi tamamlamak olacak. Tesisleri tamamlayamazsak her yıl bu bütçeyle borçlanarak gemiyi yüzdürmemiz mümkün değil" ifadelerini kullandı.

Ali Erten, basketbol takımının gelecek sezon daha büyük bir hedefle yola çıkmak için mali kaynak konusunda sponsorlarıyla görüştüklerini kaydederek, "Ufuk Sarıca yönetiminde son yıllarda başarılı olmuş bir ekip var, oradaki yapıyı hiçbir şekilde ellemeyeceğiz, başarılı olmuş bir sisteme dokunmak bize artı getirmez. Basketbol şube sorumlusu için şimdiden bir isim söylemeyeyim" değerlendirmesinde bulundu.

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ni tamamen altyapıya tahsis etmek istediklerini kaydeden Erten, A takımı da Sasalı tarafında yaptıracakları tesislere taşımayı arzuladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Karşıyaka'da Genel Kurul Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement