Karşıyaka'da İmza Attıramama Sıkıntısı - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'da İmza Attıramama Sıkıntısı

Karşıyaka\'da İmza Attıramama Sıkıntısı

Spor Toto 2'nci Lig'e düştükten sonra transfer yasağını kaldırmaya çalışan Karşıyaka, teklif sunduğu 3 futbolcuya imza attıramadı.

23.07.2016 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig'e düştükten sonra transfer yasağını kaldırmaya çalışan Karşıyaka, teklif sunduğu 3 futbolcuya imza attıramadı.

Bir süredir antrenmana çıkan Etimesgut Belediyesporlu stoper İsmail Hacıhafızoğlu, transfer yasağının kalkıp kalkmayacağı konusundaki belirsizlik ve kendisine gelen başka teklifler nedeniyle takımdan ayrıldı. Bursaspor, Karşıyaka'nın talip olduğu 20 yaşındaki golcü Enes Ata için 50 bin TL kiralama bedeli isteyip sonra bu rakamı 20 bin TL'ye düşürdü. Kiralık parası ödemek istemeyen Karşıyaka sözleşmenin de satış opsiyonlu olması konusunda diretti. Bursa cephesiyle anlaşma sağlanamayınca ipler koptu. Bursaspor, Karşıyaka'nın Enes'le birlikte talip olduğu ön libero Mertcan Erdem'i de vermeme kararı aldı.

Pazartesi günü 12 günlüğüne Isparta Davraz'da kampa girecek olan Karşıyaka, denenmeye gelen gurbetçilerden 19 yaşındaki sol kanat Serhat Kot'la ise 3 yıllık ön protokol imzaladı. Gurbetçi Ünal Tosun'ın kampta bir süre daha deneneceği açıklandı. Transfer edilmesi beklenen Ahmet, Abdullah ve Keram'da takımla kampa katılacak.

Transferde beklemeye geçen yeşil kırmızılılar, 26 yaşındaki gurbetçi kaleci Volkan Tekin ve 24 yaşındaki ön libero Deniz Taşkesen'i de kampa davet etti. Karşıyaka, hazırlık maçlarını Afyon'daki ikinci etap kampında oynayacak.

KAMPANYA HIZLANDI

Karşıyaka'da Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın öncülüğünde başlayan ve ilk haftada yalnız 6000 TL'nin toplanabildiği destek kampanyası hız kazandı. Akpınar, kampanyayı başlatan 50 bin TL kişisel desteğini kulübe ödedi. Yelkenbiçer ve Sakıpağa aileleri 50'şer, Mert Pala 12 bin TL destek vereceğini açıkladı. Yönetim çeşitli iş çevrelerinden destek turlarını sürdürüyor.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'da İmza Attıramama Sıkıntısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement