Karşıyaka'da Kadroyu Şekillendirme Çalışması - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'da Kadroyu Şekillendirme Çalışması

Ptt 1'inci Ligi'nde büyük umutlarla başladığı sezonun ilk yarısını 13 puanla son sırada tamamlayan Karşıyaka'da yönetim değişikliğinin ardından teknik direktörlük görevine getirilen Yusuf Şimşek'in kadrosunu şekillendirmeye çalıştığı bildirildi.

03.01.2016 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi'nde büyük umutlarla başladığı sezonun ilk yarısını 13 puanla son sırada tamamlayan Karşıyaka'da yönetim değişikliğinin ardından teknik direktörlük görevine getirilen Yusuf Şimşek'in kadrosunu şekillendirmeye çalıştığı bildirildi.

Yusuf Şimşek'in ikinci yarıda Necati Ateş, Çağlar Birinci, Mehmet Eren Boyraz, Mehmet Akgün, Engin Baytar gibi deneyimli isimlerin yanı sıra yabancı oyuncular Fall ve Duric'i kadroda düşünmediği bildirildi. Karşıyaka, daha önce Amisulashvili, Ibricic ve Aghayev ile vedalaşmıştı.

Yusuf Şimşek'in bu arada Gökhan Ünal'la bir göreşme yapacağı, Serkan Kurtuluş'u ise takımda tutacağı kaydedildi. Antalyaspor'dan kaleci M'Bolhi, Ömer Kandemir, Kvesic ve Ahmet Aras ile yüzde 70-80 anlaşma sağladıklarını belirten Futbol Şube Yöneticisi Korhan Yetiş, Elazığsporlu Cleyton ve Wellington ile Osmanlısporlu Bakary Soro'nun gündemlerinde olduğunu söyledi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'da Kadroyu Şekillendirme Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement