Karşıyaka'da Sınırlı Rotasyon - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'da Sınırlı Rotasyon

KARŞIYAKA Teknik Direktörü Soner Tolungüç, Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Ankaragücü yenilgisi sonrası ilk 3 haftada değiştirmediği 11'de rotasyon sinyali verdi.

22.09.2016 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KARŞIYAKA Teknik Direktörü Soner Tolungüç, Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Ankaragücü yenilgisi sonrası ilk 3 haftada değiştirmediği 11'de rotasyon sinyali verdi. Tolungüç, ligde şans bulamayan 6 tecrübeli futbolcunun yer aldığı kadro ile kupada 3'üncü Lig temsilcisi Afjet Afyonspor'a elenince geri adım attı.

Geçen sezonki takımdan kalan ve 2-1 kaybedilen Afjet Afyonspor maçında ilk kez 11'de forma giyen Behram, Zeki, Tayfun, Abdülhamit, İbrahim ve Mahmut'un performansını yeterli görmeyen tecrübeli çalıştırıcı, bu isimleri hazır oldukça kademeli olarak as kadroya monte etmeyi kararlaştırdı.

Tolungüç, pazar günü ligde oynanacak Kayseri Erciyesspor maçında ilk 11'de 1 veya 2 değişiklik yapmayı planlıyor. Kupa yenilgisine rağmen oyuncularına sahip çıkarak eleştirilere kalkan olan Soner Tolungüç, şöyle dedi:

"Kupada tur atlamayı elbette isterdik. Her takım gibi ligde fazla süre alamayan futbolcuları değerlendirdik. Tecrübeli oyuncularımızın hepsi kendini kanıtlamış, önemli isimler. Ligde gençlerin üzerine fazla yük bindi. Bir an önce ideal kadroyu yakalamayı, kafamızdaki tecrübeli ve genç oyuncuların harmanından oluşan ekibi bir araya getirmeyi planlamıştık. Kimse kupadan elendiğimiz için endişe etmesin. Ben oyuncularımın hepsine inanıyorum, güveniyorum. Kimseyi kaybetmek istemiyoruz. Behram takımın abisi. İbrahim, Tayfun, Mahmut, Abdülhamit çok iyi çalışıyor. Bu takım beklentileri karşılayacak.

KAMP İÇİN İMECE

Ankaragücü ve Afjet Afyonspor maçlarını oynamak için gittiği Afyonkarahisar'da 5 gün geçiren Karşıyaka, kamp masraflarını camiadan bazı isimlerin sağladığı destekle karşıladı. Ulusal Kulüp Lisansı almak için ödenmesi gerekli 268 bin TL'nin bir miktarını çek, bir miktarını nakit olarak verip, bir bölümünü de uzlaşma yoluyla halledip puan silme cezasının önüne geçen yönetim, 2. haftada alanan Tuzlaspor galibiyetinin bu süreçte geciken primlerini de önümüzdeki günlerde bulup futbolculara ödemeyi planlıyor.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'da Sınırlı Rotasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Madagaskar'ı vuran kasırgada can kaybı 18'e çıktı
    17:43 Madagaskar'ı vuran kasırgada can kaybı 18'e çıktı

    Hint Okyanusundaki ada ülkesi Madagaskar'ı vuran Gamane Kasırgası'nda hayatını kaybedenlerin sayısı 18'e yükseldi. Kasırga nedeniyle 3 kişi yaralandı, 4 kişi kayboldu ve 20 binden fazla kişi yerinden oldu. Ülkenin farklı bölgelerinde şiddetli yağış sele yol açtı.

  • Küçük çocuğuna tır kullandıran baba yakalandı
    17:42 Küçük çocuğuna tır kullandıran baba yakalandı

    İzmir'de küçük yaştaki çocuğuna tır kullandıran ve o anları sosyal medyada paylaşan baba, idari para cezası kesilerek hakkında işlem başlatıldı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tırda bulunan küçük çocuğunun ehliyetsiz araç kullanmak ve kullandırmak suçundan dolayı babasına ceza kesildiğini tespit etti. Ayrıca baba ve kızı hakkında trafik güvenliğini tehlikeye atma suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.

  • Uludere Katliamı'nda paylaşım yapan okul müdürlerine disiplin cezası istendi
    17:41 Uludere Katliamı'nda paylaşım yapan okul müdürlerine disiplin cezası istendi

    Uludere Katliamı'nı anmak için sosyal medya paylaşımları yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan ve başka bir yere sürülen 3 okul müdürüyle ilgili soru önergesini cevaplayan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okul müdürleri için disiplin cezaları istendiğini bildirdi.

  • Meral Akşener, öğretmen atamaları konusunda açıklama yaptı
    17:41 Meral Akşener, öğretmen atamaları konusunda açıklama yaptı

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında Çankırı'da yaptığı konuşmada, 2023 seçimlerine kadar 100 bin öğretmen ataması yapılması gerektiğini belirtti. Akşener, atama yapılmaması durumunda öğretmenlerin oylarına talip olduğunu söyledi ve emeklilerin durumuna benzer şekilde bu hakkı söke söke alacağını vurguladı. Ayrıca mülakat sisteminin kaldırılması gerektiğini de dile getirdi.

  • AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan'ın cenazesi toprağa verildi
    17:41 AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan'ın cenazesi toprağa verildi

    Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan'ın cenazesi, başkentte düzenlenen törenle toprağa verildi. Cenazeye Karaaslan'ın ailesi, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve diğer siyasi isimler ile vatandaşlar katıldı.


Advertisement