Karşıyaka'da Sokaklara Acil Müdahale Ekibi - Son Dakika
Yerel

Karşıyaka'da Sokaklara Acil Müdahale Ekibi

Karşıyaka\'da Sokaklara Acil Müdahale Ekibi

İlçenin farklı noktalarında karşılaşılan sorunlara en kısa sürede çözüm bulabilmek için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, Acil Müdahale Ekibi kurdu.

28.01.2015 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlçenin farklı noktalarında karşılaşılan sorunlara en kısa sürede çözüm bulabilmek için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, Acil Müdahale Ekibi kurdu.

Karşıyaka ilçesinde, belediye tarafından kurulan acil müdahale ekibi, alanında uzman 15 kişiden oluşturuldu. Beşer kişilik üç ekip, her gün kentin farklı noktalarında çalışmalara başladı. Öte yandan belediye ekipleri, son aylarda önemli çalışmalara imza attı. Ekipler, 70 ayrı noktada 150 metre karelik engelli rampası yerleştirirken, 200 ayrı noktada ise bin 450 metre karelik yaya ve araç düzenlemesini kolaylaştıracak yol çalışması yaptı. Ayrıca 250 metre bordür de farklı sokaklara döşendi.

Karşıyaka için en iyi hizmeti üretmek adına çalıştıklarını ifade eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak ve hizmet kalitesini artırmak istiyoruz. Ortaya çıkan sorunlara müdahale edebilmek için özel bir ekip kurduk. Bu sayede en kısa sürede eksikleri giderebiliyoruz. Karşıyakalılar, öneri ve taleplerini 444 1 575 numaralı çağrı merkezimizden bizlere iletebilir" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karşıyaka'da Sokaklara Acil Müdahale Ekibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement